ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει, πλέον, μπάλα που συνάδει με το DNA της


Η αμυντική γραμμή της Ομόνοιας ήταν πάντα σταθερή. Το λένε τα έξι γκολ παθητικό σε 13 αγώνες, το λέει το γεγονός ότι σε εννιά ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της. Εκεί που έδειχνε να χρειάζεται βελτίωση ήταν στην επιθετική λειτουργία ή καλύτερα στο τελείωμα των φάσεων. Το έκανε χθες και έδειξε πως βρίσκει ρυθμό. Πέτυχε τρία γκολ και είχε τεράστιες ευκαιρίες για άλλα τόσα.

«Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι δείξαμε βελτίωση και λέγαμε ότι το χρειαζόμασταν. Είμαι ικανοποιημένος με τη συνολική παρουσία και το σκορ», είπε αμέσως μετά το ματς ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός που κέρδισε και τον πιο δύσπιστο οπαδό της Ομόνοιας, τόσο με την εικόνα της ομάδας αλλά και με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει ώστε η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς.

Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι, η Ομόνοια παίζει μπάλα που αρέσει. Προσφέρει θέαμα, έχει στιλ και έθελξε για άλλο ένα ματς. Κατά διαστήματα η μπάλα… χάνεται από τις εξαιρετικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών της. Και το καλύτερο. Πάντα σοβαρή, πειθαρχημένη. Η Ομόνοια είναι στο σωστό δρόμο, σ’ αυτό που θα την οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων της.

Την ίδια ώρα όμως, ο Μπεργκ έτρεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει επιτευχθεί και ο δρόμος είναι μακρύς. «Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια στο έδαφος, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», τόνισε ο Νορβηγός. Αυτό θα πει να είναι προσγειωμένος. Ο προπονητής της Ομόνοιας πέρα από έμπειρος και ικανός, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και έχει κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών της Ομόνοιας αλλά και των υπολοίπων.

Αρχειο