Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

Οργανωμένα σύνολα:”Πάμε για τη φιέστα του Μάη του 2021!”

Kοινή ανακοίνωση πριν από λίγο από οργανωμένα σύνολα οπαδών της OMONOIAΣ:

Αναλυτικά

“Ευρώπη ερχόμαστε… και ας μην πήραμε τη χαρά που ονειρευτήκαμε!

Φέτος το πιστέψαμε! Το νιώσαμε ότι αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει την υπέρβαση! Η ομάδα μας απέδειξε ότι ήταν ικανή για όλα και μπράβο μάγκες που μας κάνατε να κερδίσουμε πίσω τη χαμένη μας υπερηφάνεια.

Η προσωπικότητα των παικτών, η σοβαρότητα προσέγγισης των αγώνων αλλά και η νοοτροπία νικητή σε συνδυασμό με την εκρηκτική ατμόσφαιρα του απίστευτου Πράσινου Λαού, ήταν το προμήνυμα ενός φουσκωμένου ποταμού έτοιμου να παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Τελευταία γεύση από γήπεδο… εκείνη η τριάρα και η Δυτική του Τσιρείου να σίεται στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Μας ρωτάτε λοιπόν τι θα προτιμούσαμε;;; Ξεκάθαρα! Στο χορτάρι, με γύρο του θριάμβου και τη μισή Κύπρο να γεμίζει χωριά και πόλεις με πανηγύρια ατέλειωτα…

Δυστυχώς όμως, έμελλε η ανθρωπότητα να περάσει μία από τις χειρότερες κρίσεις με τη πανδημία να θερίζει σε όλο το πλανήτη. Ένας ιός που ακόμη διερευνάται η συμπεριφορά του και η αβεβαιότητα μαζί με το φόβο είναι ότι χειρότερο ζούμε σήμερα και δεν γνωρίζουμε και για πόσο ακόμη.

Σήμερα πάρθηκε μία απόφαση από το ΔΣ της ΚΟΠ που δεν είναι και η καλύτερη  για το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Η απόφαση διακοπής όμως στέλνει ταυτόχρονα την ΟΜΟΝΟΙΑ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η εξέλιξη είναι καλοδεχούμενη αναλογούντων των συνθηκών. Δεν δεχόμαστε όμως να ακούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ επειδή έτυχε να είναι πρώτη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ως ΣΥΦΙ από την αρχή της σεζόν το λέγαμε… Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί στον πίνακα να ήταν πρώτη και ισόβαθμη με την Ανόρθωση, όμως προφανώς η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν το «παρασκήνιο» δεν μας έκλεβε βαθμούς που δικαιούμασταν και με το παραπάνω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος πάλεψε με αποδείξεις το κατεστημένο και τάραξε τα νερά στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο με μία τεράστια έκθεση στην ΟΥΕΦΑ. Τόλμησε να μιλήσει ανοικτά για πράγματα που θεωρούνταν επί χρόνια τα επτασφράγιστα μυστικά που όλοι ξέραμε αλλά κανένας δεν τολμούσε να πει. Η ομάδα μας το έκανε γνωρίζοντας ότι ρίσκαρε με την αντιμετώπιση που θα τύγχανε στο γήπεδο από τους γνωστούς άγνωστους… Και όμως άντεξε στην πίεση, οι παίκτες έβγαλαν τη ψυχή τους στο γήπεδο και η κορυφή είναι η ελάχιστη επιβράβευση!

Ευρώπη ερχόμαστε! Τρία χρόνια μακριά από Ευρωπαϊκές παρουσίες ήταν υπέραρκετα. Αυτή η ευκαιρία που δίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη συγκυρία για να γίνει και η μεγάλη Ευρωπαϊκή υπέρβαση. Πιστεύουμε όσο τίποτα ότι αυτό το σύνολο διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών, η ΟΜΟΝΟΙΑ μας, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να παραμιλάει όλη η Ευρώπη για τον Πράσινο Λαό!

Υ.Γ 1: Μετράμε αντίστροφα για να γυρίσουμε στο γήπεδο… σε όποια γωνιά της Ευρώπης!

Υ.Γ 2: Πάμε για τη φιέστα του Μάη του 2021!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatis
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
Κοκκινοχώρια Cre

Αρχειο