ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατούν γρασίδι μετά από 3 μήνες – Ημέρα ανακοινώσεων

Μετά τις εργομετρικές εξετάσεις από τις οποίες πέρασαν οι ποδοσφαιριστές μας το Σαββατοκυριάκο, σήμερα έφτασε η στιγμή να πατήσουν γρασίδι και να πιάσουν δουλειά ενόψει των μεγάλων προκλησεων που έχουμε μπροστά μας τους επόμενους μήνες. To πρώτο ραντεβού δόθηκε το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος”.

Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας, σε συνδιασμό με ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα όπως θα είναι το φετινό, δίνουν το μήνυμα στους  ποδοσφαιριστές μας να δουλέψουν σκληρά και με πειθαρχία έτσι ώστε η ομαδά να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όπως είναι γνωστό ήδη ένα σημαντικό μέρος της φετινής προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γίνει στην Κυπερούντα, ενώ οι διεργασίες για μετάβαση στο εξωτερικό συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΜΟΝΟΙΑ24 πιθανότερος προορισμός είναι η Σλοβενία, αφού εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει την δυνατότητα να δώσει δυνατά φιλικά.

Σήμερα πέραν της επίσημης έναρξης των προπονήσεων αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα οι Παπουλής και Κίκο. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές μετά τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψουν τα συμβόλαια τους και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Αρχειο