Αφού η ομάδα προγραμματισμού αποφάσισε να προχωρήσει σε μόλις μία μεταγραγραφή – αντικατάσταση στο κέντρο της άμυνας, και αφού ο Κουλιμπαλί όπως φαίνεται δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που αναμέναμε, αναπόφευκτα όλοι μας περιμένουμε πως και πως την επάνοδο του Νικόλα στην ενεργό δράση.
Ο νεαρός αμυντικός που πέρσι πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν ταλαιπωρείται ακόμα από την επέμβαση που πραγματοποίησε τον Μάιο στους κοιλιακούς.
Η τελευταία ενημέρωση από την ομάδα έλεγε πως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής, ο Νικόλας θα υπολογίζεται κανονικά.
Ελπίζουμε να μην προκύψουν αλλά θέματα και αυτό να ισχύσει, καθώς με αυτά που βλέπουμε στο κέντρο της άμυνας μέχρι στιγμής, τον περιμένουμε πως και πως.