H OMONOIA χωρίς να εντυπωσιάσει και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Εθνικό Άχνας με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα με αποτέλεσμα ο Εθνικός να χάσει την πρώτη ευκαιρία με διαγώνιο σουτ το οποίο απέκρουσε ο Παναγή.
Σιγά – σιγά η ομάδα πήρε τα ηνία στον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 8′ ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, όμως ο Σκέμπρι σε δύο προσπάθειες δεν κατάφερε να το πετύχει.
Η τρίτη φάση, ήταν και φαρμακερή αφού στο 33΄ μετά από ένα πανέμορφο συνδυασμό του Ασίς με τον Μπεμπέ, ο Σκέμπρι με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Ο Μαλτέζος επιθετικός της ομάδσς μας στο 37′ έχασε ακόμα μια ευκαιρία. Αφού πέρασε τον τερματοφύλακα του Εθνικού έκανε το σουτ το οποίο πέρασε έξω.
Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα μια ευκαιρία με τον Σιέριταν ο οποίος έκανε τσουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε έξω.
Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και ήταν για τον Εθνικό. Ο Γκριγκαλασβίλι έκλεψε την μπάλα από τον Παναγή, που προσπάθησε να κάνει ανεπιτυχώς κοντρόλ, και προ κενής εστίας μείωσε σε 2-1 στο 48΄.
Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να δημιούργησει αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς καμιά από αυτές δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Το ευτύχημα για την ομάδα μας ήταν ότι δεν έδωσε δικαίωμα στον Εθνικό να διεκδικήσει ότιδηποτε από το παιχνίδι.
Κορυφαίος για την ομάδα μας γι’ ακόμα ένα άλλο παιχνίδι ήταν ο Νούνο Ασίς ο οποίος στα κρίσιμα σημεία πήρε την ομάδα από το χέρι και της πρόσδωσε την απαραίτητη ηρεμία στο παιχνίδι της.
Αρκετά καλή παρουσία είχαν και οι Σκέμπρι και Σιέριταν. Η ομάδα μας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και πλέον βλέπει το παιχνίδι με την Δόξα με πιο καθαρό μυαλό με στόχο και πάλι τη νίκη.