ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιους θα επιλέξει ο Μπεργκ σήμερα;

Πολλές οι επιλογές παικτών που έχει ο Μπεργκ σήμερα για τον αγώνα στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό. Όλοι παρόντες πλην του ανέτοιμου ακόμη Τιάγκο και του τιμωρημένου Παπουλή.

Ο Τιάγκο επέστρεψε στο “Ηλίας Πούλλος” μόλις την Παρασκευή και ως εκ τούτου μετά από τρεις εβδομάδες αποχής είναι ανέτοιμος αγωνιστικά. Ο Τζιόρντι επέστρεψε εδώ και 4 ημέρες και ίσως ο Μπεργκ να τον διαφυλάξει για το δύσκολο παιχνίδι της Τούμπας την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, θεωρούμε πως ο Μπεργκ θα δώσει ανάσες και στον Λανγκ, ο οποίος είναι βεβαρημένος αγωνιστικά. Ταυτόχρονα επέστρεψε στο “Πούλλος” Παρασκευή μετά από φουλ συμμετοχή και τρία μεγάλα ταξίδια με την Εθνική Ουγγαρίας.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες θεωρούμε ότι δε θα υπάρξει μεγάλο rotation στους βασικούς.

Αν μπορούμε να προβλέψουμε, ο Φαμπιάνο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στα φτερά της άμυνας ίσως αγωνιστούν οι Λέσιακς και Μαυρίας, ενώ στα μπακ δίπλα από το Λούφτνερ ίσως δούμε τον Χουμποτσάν…

Στη μεσαία γραμμή θεωρούμε πως θα διατηρηθεί το δίδυμο Κούσουλου, Βίτορ και πιο μπροστά ο Τζιωνής. Στην επιθετική τριπλέτα πολύ πιθανόν να δούμε τους Ασάντε, Μποτεάκ και κορυφή τον Ντούρις, χωρίς βέβαια να αποκλείεται η παρουσία Κακουλλή.

Αρχειο