ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάκης Πολυκάρπου: “Ουδέποτε τέθηκε θέμα Κώστα Καΐάφα”

Ουδέποτε τέθηκε θέμα Κώστα Καϊάφα στην Ομόνοια δήλωσε το μεσημέρι στον «Άστρα» και την Κατερίνα Κυριάκου ο αντιπρόεδρος του σωματείου, Λάκης Πολυκάρπου. Τόνισε ότι η χθεσινή συνάντηση διοικητικού συμβουλίου με προπονητή έχει ως στόχο να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και καλύτερης πορείας της ομάδας στο μέλλον.

Για θέμα απειθαρχίας ποδοσφαιριστών: «Είναι θέματα τα οποία τα αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία. Όμως, δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι κάποιες συμπεριφορές μας έχουν στεναχωρήσει και δεν δικαιολογούνται… για παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο ο Ράμος δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα… Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο ποδοσφαιριστής όφειλε ν’ αποφύγει αυτό το μοιραίο λάθος που άφησε την ομάδα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες και επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και σε κάποιο βαθμό της αγωνιστική παρουσία».

Ο κ. Πολυκάρπου τόνισε ότι η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.

«Όλοι μας έχουμε στεναχωρηθεί για το γεγονός ότι μέσα σε τρεις αγώνες χάσαμε 5 βαθμούς. Όλοι μας νιώθουμε πικρία και απογοήτευση για το ότι σε αυτούς του τρεις αγώνες δεν είχαμε τη συγκομιδή βαθμών που θα θέλαμε και η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε σ’ εκείνα τ’ αγωνιστικά επίπεδα που όλοι αναμέναμε. Όμως από την άλλη θεωρούμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό έμψυχο υλικό το οποίο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα πιο ψηλά από αγωνιστικής άποψης, μπορεί να πετύχει μια νικηφόρα πορεία και εμπιστευόμαστε ότι με την κατάλληλη διαχείριση αυτού του υλικού με την κατάλληλη ψυχολογία που χρειάζεται να έχει η ομάδα, την ηρεμία αλλά και την συμπαράσταση όλων μας η οποία είναι απόλυτα αναγκαία αυτήν τη στιγμή για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της. Οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες οι οποίες στοχεύουν σε άλλες κατευθύνσεις και αποπροσανατολίζουν την κύρια προσπάθεια νομίζω δεν βοηθούν σε αυτό το στάδιο την ομάδα».

Για την ανακοίνωση της Θύρα 9: «Πραγματικά δυσκολεύομαι ν’ αντιληφθώ αυτή την ενέργεια η οποία δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό προφίλ, με την αγωνιστική εικόνα που βγάζει η Ομόνοια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ικανοποίησε η ομάδα μας, προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για ν’ ανέβει αγωνιστικά επομένως δεν μπορώ να καταλάβω που στοχεύει αυτή η εκστρατεία η οποία καμία σχέση έχει με την Ομόνοια και το ποδόσφαιρο».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση:« Έχουμε τη δυνατότητα μέσα στο ΓΣΠ ν’ αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση η οποία παρουσιάζει καλή εικόνα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ομόνοια ξεκινά με αρνητικό δεδομένο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, έχει τις δυνατότητες να παρουσιάσει ποδόσφαιρο πολύ καλής ποιότητας, αυτό έχει αποδείξει σε πάρα πολλές περιπτώσεις και με όλο τον σεβασμό προς την Ανόρθωση και τις δυνατότητες της, θεωρούμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Για το θέμα τεχνικού διευθυντή«Όχι δεν τέθηκε θέμα τεχνικού διευθυντή στην ψεσινή συνεδρία, επομένως δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να σχολιάσουμε οτιδήποτε, αυτό που προέχει είναι η ομάδα και πως ανακάμπτει, έχουμε χρόνο στην πορεία να εξετάσουμε και άλλα ζητήματα που πιθανόν να προκύψουν για καλύτερη λειτουργία της ομάδας μας και καλύτερα αποτελέσματα».

Πηγη

Αρχειο