ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσες ομάδες έχει ο Ερμής?

Εύλογο ερώτημα και για γερά μυαλά που “στροφάρουν” γρήγορα!!

Νταξει δεν είμαστε και ερασιτέχνες. Ένα Α επίπεδο ποδοσφαίρου το κατέχουμε. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβεις, πως μια ομάδα παρουσιάζεται σε ένα αγώνα και πως αντιμετωπίζει έναν άλλο.

Για παράδειγμα στην γειτονιά μου, όταν ήμασταν ακόμη αμούστακα τζαι απλά κλωτσούσαμε το τόπι, τον χωρισμό των ομάδων τον κάναμε με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε ισοδύναμοι. Ποτέ μας δεν υπολογίζαμε το αποτέλεσμα αλλά παίζαμε για το “χάζι” μας. Αν στην πορεία βλέπαμε ότι δεν ήταν καλά χωρισμένες και κάποια ομάδα υπερτερούσε κάναμε και αλλαγές μεταξύ μας. Πάντα όμως κρατούσαμε μια ισσοροπία.

Βέβαια αυτά γίνονταν μόνο στις γειτονιές μας, αφού προχτές στο παιχνίδι του Ερμή με το Αποέλ, άλλα έγιναν.

Προχτές Γιαννάκη μου με τον Απόλλωνα, εβαλές τους “καλούς” σου (και καλά έκαμες), το περασμένο Σάββατο που έπαιζες με το Αποέλ, που τους άηκες τζαι έβαλες τα “νιάνιαρα”, που επαίξαν τζαι άλλο ματς 24 ώρες πριν;

Πέτε με κομπλεξικό, δεν με χαλά, αλλά αν είναι δυνατόν, ομάδα Α΄ (με κεφαλαίο) κατηγορίας, να πέφτει σε τόσο χαμηλό επίπεδο;

Ή παίζεις με ανταγωνισμό τζαι δικαιωματικά λέγεσαι ομάδα με @@@@ ή κάθεσαι σπίτι βάλεις PRO το 2015 (εν “παίζεται” παρεπιπτόντως) στο amateur και βάλεις βήρα τα τέρματα. Τζιαμέ τουλάχιστον θα χαίρεσαι και το παιχνίδι. Με το Αποέλ έπαιζες με το στανιό σου, τζαι με Απόλλωνα επάσκιζες να δέρεις. Βέβαια εν και κάμνω το δικηγόρο του Απόλλωνα και ούτε με κόφτει αν εχάρισες (υποθετικά μιλούμε) του Αποέλ, αλλά τουλάχιστον κρατήστε τα τυπικά.

Για παράδειγμα, ο Απόλλωνας λίο το τελευταίο καιρό πάει κατά βαρβάρων, το Αποέλ που την τύχη του τζαι λίο το “κούντημα” (δεν σηκώνω κουβέντα) μάχουνται να του το δώκουν τζαι παντές τζαι εν το θέλει, η Ανόρθώση ανεβαίνει τζαι διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, η ΑΕΚ, μιαν έτσι μιαν γουβέτσι, η ΣΙΗΛΛΑΚΚΑ, που δυστυχώς τζαμέ που πάμεν να ξεβούμε της τρύπας βουττούμε πάλε μέσα, εμείνατε εσείς που κάμνετε τους κομπάρσους, χωρίς ανταγωνισμό “just in case and if money is necessary”!

Τέλος, επειδή δεν θέλω να φανεί πως έχω πρόβλημα με την ομάδα του Ερμή (που κατα βάθος εκτιμώ πάρα πολυ), είμαι εκνευρισμένος που μια ομάδα σαν και τούτην έκαμε έτσι ωραίο άθλο (να μπει στις μεγάλες ομάδες), να γίνεται “ομαδούλλα” για τα συμφέροντα ορισμένων.

Θα το αφήκω στην κρίση σας!

BY KALAZNIKOF

Αρχειο