ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του διαγωνισμού για τον Μιχαήλ – Άγγελο!

Ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σχέση με την εκστρατεία για στήριξη της οκογένειας του  Μιχαήλ – Άγγελου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία μας η κλήρωση του διαγωνισμού στο πλαίσιο της εκστρατείας “Δίνουμε φτερά στον Μιχαήλ – Άγγελο”.

Έχουμε ενημερώσει σχετικά τους νικητές και διευθετήθηκε ο τρόπος παραλαβής της φανέλας που έχουν κερδίσει. θα επανέλθουμε για την παράδοση των φανελών στους νικητές.

Υπενθυμίζουμε πως για να υποστηρίξουμε την προσπάθεια που καταβάλλει η οικογένεια του Μιχαήλ – Άγγελου, πραγματοποιήσαμε κλήρωση με φανέλες ποδοσφαιριστών πρώτης κατηγορίας. Η κάθε συμμετοχή στην κλήρωση ήταν €2. Όλα τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα δοθούν στην οικογένεια του Μιχαήλ – Άγγελου. Ο Μιχαήλ – Άγγελος, 6 χρόνων, πραγματοποιεί πρωτοποριακή θεραπεία στο St. Luis Children Hospital στην Αμερική, το κόστος της οποίας ανέρχεται στις 80,000 ευρώ. Με την άδεια του υπουργείου εσωτερικών (Αρ.:Φ.Π.21/2018) είχε λειτουργήσει λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου για συλλογή χρημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που έχουν προσφέρει φανέλες για τον σκοπό αυτό, αλλά και όλους όσους έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό!

Αρχειο