Home » ΡΟΗ » Πρόεδρε… ΟΧΙ άλλα μισόλογα! ΟΛΑ στη φόρα!
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρε… ΟΧΙ άλλα μισόλογα! ΟΛΑ στη φόρα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα η Προεδρία Σταύρου Παπασταύρου, τη δεδομένη στιγμή διανύει ίσως την πιο κρίσιμη και δύσκολη κατάσταση της από την ημέρα που ανέλαβε. Από τη μία είναι η ανοιχτή κόντρα με το Σωματείο για τη συμφωνία διαχείρισης και από την άλλη είναι η κάκιστη αγωνιστική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως απόρροια κυρίως μιας παράξενης αδιαφορίας, σιωπής και μη λογικής εξήγησης κάποιων αποφάσεων.

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 έχει στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτή τη διοίκηση. Ασκούσαμε ανέκαθεν όπως και πολύ πιο πριν τον κ . Παπασταύρου έντονη αλλά τεκμηριωμένη κριτική, ΠΑΝΤΑ προς την κατεύθυνση του καλού της ομάδας. Την ίδια ώρα ΔΕΝ επιτρέψαμε με κάθε κόστος σε κανέναν όμως να κάνει προσωπικές επιθέσεις και γίνεται ανθρωποφάγος για κανένα εργαζόμενο του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναγνωρίζοντας ότι λάθη μπορει να γίνονται αλλά η ανρθωποφαγία είναι ξένη στο DNA του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Είναι αναγκαία η πιο πάνω εισαγωγή, καθώς η καθαρότητα της δικής μας ιστοσελίδας καθώς και το γεγονός ότι ουδέποτε ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΗΘΗΚΑΜΕ από ΚΑΝΕΝΑΝ, πέραν από την αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μας επιτρέπει να λέμε την αλήθεια όπως τη νιώθουμε και ας μας κρίνει ο ΛΑΟΣ.

Είναι πολύ σημαντική η κάθοδος του Προέδρου Σταύρου Παπασταύρου αυτή την κρίσιμη στιγμή και αυτή του η παρουσία ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαία. Όμως για να έχει ουσία, θα πρέπει να κλείσουν ΟΛΑ τα κεφάλαια και ο ΛΑΟΣ επιτέλους να γίνει γνώστης της αλήθειας 100% ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ και να είναι.

ΟΣΟ κρατούμαστε στο σκοτάδι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να μπούμε σε παιχνίδι επίρρηψης ευθυνών. ΑΛΛΑ μπορούμε να σας κατηγορήσουμε ευθέως ΟΛΟΥΣ για το γεγονός, ότι υπάρχει μια ορολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει και αυτός ο ΛΑΟΣ γίνεται “παιχνιδάκι” στα χέρια σας και τον έχετε απ’ έξω. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ! Τα ανοικτά κεφάλαια δεν είναι πολλά, είναι ομως κρίσιμα! Πρώτον είναι η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος! Πρόεδρε πριν την επιστροφή σας στην Αμερική είστε ΥΠΟΧΡΕΟΣ να ενημερώσετε τον κόσμο ποια είναι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάληξη. Από τη στιγμή που εσείς επιλέξατε το δρόμο της δημόσιας προβολής του θέματος, τώρα ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος! ΘΕΛΟΥΜΕ την αλήθεια! Είτε αυτή είναι οριστικό ναυάγιο είτε σύγκλιση! Μας ωθάτε να πιστεύουμε πως η τραγική αγωνιστική κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι ανεξήγητες αποφάσεις που λαμβάνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι απόρροια της μη κατάληξης στη συμφωνία διαχείρισης. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ μπορείτε να τερματίσετε το ψίθυρο! ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Την ίδια ώρα που στον πάγκο της ομάδας είναι ο Φερέρα, γράφεται ότι με την κάθοδο σας στην Κύπρο θα ανακοινωθεί και Τεχνικός Διευθυντής. Θέλουμε επίσης ξεκαθάρισμα τι συνεπάγεται αυτό. Αφήνουμε Φερέρα στον πάγκο με κάθε κόστος και τον αλλάζουμε τον Μάη, με μεγάλο ποσοστό πιθανότητας πλήρους αποτυχίας; Ή υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο Φερέρα και θα κτίσουμε και του χρόνου την ομάδα μαζί του; Πότε θα κριθούν και θα πληρώσουν όσοι και πάλι ευθύνονται για το γεγονός ότι είμαστε 3 ημερες πριν τη λήξη της μεταγραφικής και δεν κάναμε καμία μεταγραφή που θα βοηθούσε άμεσα στα κενά της ομάδας; Το Μάη;

Λίγο πολύ αυτά είναι που επείγουν ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ απαντήσεων προς το ΛΑΟ. Αυτή τη φορά είμαστε έντονοι! Μέχρι την ημέρα που θα αναχωρήσετε από την ΚΥΠΡΟ αναμένουμε την ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και αυτό είναι και το δικό μας τελεσίγραφο. Σας στηρίξαμε, σας στηρίζουμε, αλλά έχουμε χάσει τον ύπνο μας και αυτό δεν θα το ανεχθούμε άλλο.

Αρχειο