ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«κ. Κουτσοκούμνη, προσβάλλετε τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο κ. Λοΐζος Χρυσοστόμου απαντά στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τα όσα χλευαστικά και προσβλητικά σχόλια έκανε για την έρευνα του ΠΑΣΠ.

Ο κ. Χρυσοστόμου είχε αναλάβει την έρευνα για λογαριασμό του ΠΑΣΠ και δίνει τις δικές του απαντήσεις στον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

«Προς κ. Κουτσοκούμνη και λοιπούς χλευάζοντες…

Θα σας εξηγήσω για μία ακόμη φορά κάποια πράγματα και θα σας τα γράψω όσο πιο απλά γίνεται για να τα καταλάβετε.

Δεν με ενδιαφέρει αν έχετε προηγούμενα με τον κ. Ιωνά ή με τον ΠΑΣΠ. Οι χλευασμοί σας προς την έρευνα προσβάλουν το πρόσωπο μου και την δουλειά που έκανα. Εσείς ο ίδιος είχατε πει ότι πιστεύετε πολύ στην ακαδημαϊκή μελέτη και έρχεστε τώρα να κοροϊδέψετε την έρευνα την οποία παρουσιάσατε κι εσείς σαν ΚΟΠ!

Η έρευνα που μου ζητήθηκε και παρουσίασα ήταν μία ΑΠΛΗ δημοσκόπηση! Δεν πραγματοποίησα ούτε μεθόδους πρόβλεψης ούτε ήταν αστυνομική έρευνα.

Η έρευνα-δημοσκόπηση παρουσιάζει τις ΑΠΟΨΕΙΣ* και ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ* των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Μία άποψη ΔΕΝ μπορεί να είναι άκυρη, έχει ισχύ. Μία προτίμηση ΔΕΝ μπορεί να είναι λάθος, είναι ατομική. Μπορούν φυσικά οι απόψεις και προτιμήσεις να κριθούν και να σχολιαστούν. Αυτό και θα έπρεπε να κάνατε, αν κάποια αποτελέσματα δεν σας άρεσαν κι ΟΧΙ να χλευάζετε την ίδια την έρευνα.

Επίσης με το να μηδενίζετε τις απόψεις και προτιμήσεις των ποδοσφαιριστών, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ τους πρωταγωνιστές του αθλήματος που εκπροσωπείτε!

Υπήρχαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να σχολιαστούν και μάλιστα να προβληματίσουν ΠΑΣΠ – ΚΟΠ – Σωματεία και κάθε αρμόδιο. Δυστυχώς όμως κανείς σας δεν ασχολήθηκε με τις συγκεκριμένες απαντήσεις.

*ΑΠΟΨΗ: «O καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι ο Μέσσι» Αυτή είναι μια άποψη. Όπως και η ψήφος στις εκλογές. Έχει ισχύ αλλά φυσικά μπορεί να κριθεί, να διαφωνήσει κάποιος μαζί της, να κάνει αντιπαράθεση. Και φυσικά μια άποψη μπορεί να είναι λανθασμένη ή σωστή. Δεν μπορεί όμως να μηδενιστεί!

*ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο μουσακάς» Αυτή είναι μια προτίμηση. ΔΕΝ μπορεί να είναι λάθος. Είναι το δικό μου αγαπημένο φαγητό, μιλάω για τον εαυτό μου. Μπορείς να το σχολιάσεις, να με κατηγορήσεις ότι λέω ψέματα αλλά όχι να μου αφαιρέσεις δικτατορικά την άποψη.

Πιστέψτε με κι εγώ ο ίδιος αλλά και κάθε έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί διάφορους τρόπους για να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί η συγκεκριμένη έρευνα ακόμη περισσότερο. Όχι όμως με χλευασμούς.

Οι απόψεις και οι προτιμήσεις των ποδοσφαιριστών ήταν αυτές που παρουσιάστηκαν. Και μάλιστα με ένα πολύ μεγάλο δείγμα κι όχι όπως είπατε μεταξύ «φίλων και γνωστών». Λυπάμαι αν δεν άρεσαν σε μερικούς ή αν νόμιζαν ότι μέσα στο όλο πνεύμα θα «έστηνα» τα αποτελέσματα για να γίνουν πιο αρεστά».

Αρχειο