ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πρωτιές στην ορεινή ορεινή ποδηλασία

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε χτες με αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Τροοδος με τους αθλητές μας που συμμετείχαν να έχουν εξαιρετική παρουσία .
1η θέση στους Πανπαίδες από τον Παναγιώτη Νικηφόρου ,ένα αθλητή με μεγάλες προοπτικές που με σωστή και σοβαρή δουλειά μπορεί να εξελιχτεί σε ένα από τους κορυφαίους αθλητές στη χώρα μας
Στην ίδια κατηγορία 2η θέση πίσω από τον Νικηφόρου ο Χρύσανθος Παντελή επίσης αθλητής με εξαιρετικές
προοπτικές δείχνοντας την εξέλιξη του και ημέρα με την ημέρα μέσα από τα αποτελέσματα των αγώνων .
1η θέση Στους Μάστερ 2 για τον Μιχάλη Παντελή ,κάνοντας οικογενειακή υπόθεση το βάθρο αφού ανέβηκαν στο βάθρο στον ίδιο αγώνα πατέρας και Υιός.
2η θέση για τον πρωταθλητή μας Κωνσταντίνο Παυλίδη στους Έφηβους δείχνοντας ότι σταθεροποιείτε στην κορυφαία δυάδα και στην ορεινή ποδηλασία μετά την επιστροφή του στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας .
4η θέση για την πρωταθλήτρια μας στις νεανίδες Ελένη Κουκουμά που στάθηκε άτυχη ακόμα μια φορά με πτώση της στοίχισε χρόνο και έμεινε εκτός βάθρου .
Μπράβο σε όλη την ομάδα για τα εξαιρετικά αποτελέσματα ,συνεχίζουμε σεμνά και προσηλωμένα στους στόχους μας για την χρονιά που διανύουμε .
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ
Ξεκινήσαμε νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά άνω των 6 ετών στο Πάρκο Αθαλάσσας και Αλάμπρα .
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ :
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512 (Κυριάκος Κουκουμάς ) .
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΛΑΜΠΡΑΣ :99188886 (Παντελής Χριστοφόρου )
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.
Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!

Αρχειο