Home » ΡΟΗ » Προχωρεί στο παρασκήνιο το θέμα εταιρείας.
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωρεί στο παρασκήνιο το θέμα εταιρείας.

Bet on Alfa <

Το θέμα εταιρείας εάν και επίσημα δεν συζητείται, στην πραγματικότητα βρίσκεται στο τράπεζι και γίνονται διεργασίες.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Αντώνης Τζιωνής σε δηλώσεις του στον Άστρα είπε ότι το θέμα βρίσκεται υπό σκέψη.

Η κουβέντα δεν ξέφυγε του προέδρου, αλλά την έριξε , για να σφυγμομετρήσει αντιδράσεις αλλά και για να δώσει το μήνυμα ότι υπάρχει προβληματισμός για το θέμα. Εξάλλου θα πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο τάσεις που υπάρχουν στο κόσμο, μίας υπέρ και μίας κατά.

Τώρα, σε πολιτικό επίπεδο η απόφαση έχει ήδη ληφθεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μετασχηματιστεί σε εταιρεία.

Οι βασικοί λόγοι είναι ότι:

(α) το σωματείο έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για απόκτηση ρευστότητας από δάνεια. Ταυτόχρονα παραδοσιακοί αιμοδότες του σωματείου έκαναν πίσω και δεν είναι διατεθειμένοι πλέον να δανείζουν χρήματα παρέχοντας έκτακτες ενέσεις. Υπάρχει η πεποίθηση ότι η δημιουργία εταιρείας θα επιτρέψει την άντληση κάποιων κεφαλαίων από μετόχους και θα λύσει το πρόβλημα

(β) σε πολιτικό επίπεδο επικράτησε η άποψη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον μία συνεχής αιμορραγία για το κόμμα και ότι θα πρέπει να υπάρξει αποστασιοποίηση με τέτοιο τρόπο που να δίνει το μήνυμα ότι το κόμμα δεν εμπλέκεται στα του σωματείου και άρα να μην χρεώνεται την όποια αγωνιστική αποτυχία.

Ο Αντώνης Τζιωνής ανέλαβε να κάνει κρούσεις για ενδιαφερόμενους επενδυτές. Έχει ετοιμαστεί και πλάνο ενός μικτού μοντέλου που θα αφήνει περιθώρια για να χαρακτηριστεί ως εταιρεία λαικής βάσης.

Ανκαι γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες δεν τις δημοσιοποιούμε διότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.

Για την ώρα γίνονται διερευνητικές και πολύ διακριτικές επαφές αφού λόγω προεδρικών εκλογών κανένας δεν θέλει να δώσει έναυσμα για αντιδράσεις ή συζητήσεις για αυτό το θέμα που πιθανόν να οδηγήσουν σε αχρειάστες συγκρούσεις.

 

 

 

 
   
 

Αρχειο

OMONOIA24 PODCAST

This will close in 0 seconds