ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα το ματς κυπέλλου, μετά το ντέρμπι

Η Ομόνοια θα πάει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση την επόμενη Κυριακή προερχόμενη από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, την ήττα από τον Απόλλωνα και την απρόσμενη ισοπαλία με την Πάφο. Αυτό βεβαίως που έχει σημασία είναι να αντιδράσει και όχι τι έγινε στα ματς που προηγήθηκαν. Αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να δείξει ότι μαθαίνει από τα λάθη της και μπορεί ως μεγάλη ομάδα να αφήνει πίσω της αρνητικά αποτελέσματα και να βλέπει μόνο μπροστά.

Βεβαίως, το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής μπορεί να περιμένει αφού προηγείται την Τετάρτη αγώνας κυπέλλου. Είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Ερμή για την φάση των «16», που θα γίνει στο «Αμμόχωστος». Εκεί επικεντρώνεται η προσοχή της ομάδας του Μπεργκ, γι’ αυτό και άρχισε από χθες η προετοιμασία. Χωρίς ανάσα, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές με συνεχόμενες υποχρεώσεις.

Πρόκειται για ένα ματς που δίνει την ευκαιρία στον προπονητή της Ομόνοιας να δώσει χρόνο συμμετοχής στις «εφεδρείες», χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα «ξηλώσει» την ομάδα του. Άλλωστε, παίρνοντας χρόνο στα πόδια τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι βασικοί, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση ενόψει της συνέχειας όταν θα κληθούν να αγωνιστούν και σε αγώνες πρωταθλήματος. Επιβάλλεται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σε εγρήγορση και καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αρχειο