Η γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε πολύτιμο τρίποντο στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με χατ τρικ της Μαρινέλλας Παναγιώτου:
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια που επικράτησε εκτός έδρας της Καρμιώτισσας Χρυσομηλιάς με σκορ 1-3.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα του Σάββα Βασιλείου ήταν η Μαρινέλλα Παναγιώτου που σκόραρε χατ-τρικ και υπέγραψε το τρίποντο για το τριφύλλι.
Η διεθνής επιθετικός σκόραρε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο με πέναλτι, με την Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά να μειώνει στο δεύτερο μέρος, όμως η Μαρινέλλα σκόραρε το τρίτο τέρμα και κλείδωσε τη νίκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο βγήκε αναγκαστική αλλαγή η Μαρία Ζαμανή λόγω τραυματισμού μετά από πάτημα αντιπάλου και μπήκε στην θέση της η Άννα-Μαρία Κυριάκου.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κουζάλη, Τάνεβα, Ρήγα, Κλεάνθους, Πανταζή (Χαραλάμπους), Ιορτακούσι, Ζαμανή (Κυριάκου), Παπαδοπούλου, Ευθυβούλου (Γρηγορίου), Παναγιώτου Ελίνα, Παναγιώτου Μαρινέλλα.