ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυροβολισμοί στο πούλμαν της Φενερ στην Τουρκία (Video)

Επίθεση θανάτου στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Φενερμπαχτσέ για το εκτός έδρας ματς με την Ρίζεσπορ. Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός που σταμάτησε το πούλμαν και έσωσε την ομάδα.

Ενέδρα θανάτου στην Τουρκία, καθώς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Φενέρμπαχτσε στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, λίγο μετά την νίκη με 1-5 επί της Ρίζεσπορ, δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους που έβαλαν με όπλο κατά του λεωφορείου! Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, ο οδηγός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, όντας πολύ σοβαρά τραυματισμένος, ενώ δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής άλλος τραυματισμός κάποιου παίκτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τουρκία, ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, ενώ η αποστολή της ομάδας είχε Άγιο, αφού ο οδηγός αν και τραυματισμένος κατάφερε να σταματήσει το πούλμαν και κυριολεκτικά να σώσει τους επιβαίνοντες! Σημαντικό ρόλο στο να αποφευχθεί μία ανείπωτη τραγωδία έπαιξε ο γιατρός του τουρκικού συλλόγου, ο οποίος έδωσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό που αιμορραγούσε και τον βοήθησε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο που ήταν έτοιμο να περάσει από μία γέφυρα.

Συνοδεία από τεθωρακισμένο όχημα ζήτησε η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου για να μεταφερθούν οι παίκτες με ασφάλεια στο αεροδρόμιο, εξονυχιστικές οι έρευνες της τουρκικής αστυνομίας για την ανεύρεση το δράστη, σε ένα σοκαριστικό γεγονός που έχει παγώσει όλη την Τουρκία και όχι μόνο…

Αρχειο