Home » ΡΟΗ » Rocky VII in Archaggelos!
OFF THE RECORD ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Rocky VII in Archaggelos!

Σε καινούρια ταινία θα προχωρήσει ο δημοφιλης ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε. Μάλιστα, όλο το καστ προετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι σε φόρμα όταν και εφόσον αρχίσουν τα γυρίσματα.

Νιώθουμε τυχεροί και δεν θα το κρύψουμε, αφού μερικά γυρίσματα θα γίνουν και στην Κύπρο και συγκεκριμμένα στον Αρχάγγελο! Δεν εξακριβώθηκε γιατί έγινε η επιλογή αυτής της τοποθεσίας αλλά το σίγουρο είναι γιατί επιλέχθηκαν αυτοί οι επιπλέον ηθοποιοί.

Μαχητές, ακούραστοι πυγμάχοι με συνεχόμενες “ππουνιές” και κλωτσιές στα γήπεδα είναι μερικά χαρακτηριστικά αυτών των “ηθοποιών”. Η επιλογή ήταν συνειδητή και μάλιστα ο Σιλβέστερ είπε πως ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Σταλόνε θα έχει ο Νούνο Μοράις. Μάριο Σέρτζιο και Τόμας Ντε Βιντσέντι θα έχουν πιο λίγη συμμετοχή αλλά θα ανήκουν στην ομάδα των αντιπάλων, σε αυτούς που τες “τρώνε” πάντα από τον Rocky.

Επίσης, ο Γιώργος Εφραίμ, αν τον αφήκει ο παπάς του, θα είναι ο μικρός αδερφός του Σίλβι που δέχθηκε επίθεση από ληστές καθώς έπαιζε στο λούνα παρκ του Παπαφιλίππου. Ο Ράφικ Τζεμπουρ, όπως δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας, δεν θα μπορέσει να παίξει σε όλη την ταινία λόγω του υψηλού κασέ του και προτιμήθηκε να παρουσιαστεί μόνο σε σκηνές που δεν κοστίζουν πολύ.

Ο Ζιορν Αρν Ρίσε, ο Νορβηγός παλαιστής βαρέων βαρών και τα πάντα πληρών θα παίξει σε μια και μοναδική σκηνή όπου θα κάθεται σε ένα καναπέ και θα βλέπει τον τελικό του Champions League του 2005, τρώγοντας ποπ κορν, και θα λέει την φράση, “and now i play with doxa…. oh… i was in need for money….”.

Όπως ενημερωθήκαμε ο Γκουστάβο Μαντούκα θα απουσιάζει από την ταινία, παρόλο που άνηκε στο αρχικό πλάνο, αφού υπέστει κάταγμα 8ου βαθμού κατά την προσπάθεια μεταβίβασης της μπάλας από το πάρκινγκ του ΓΣΠ στην αντίπαλη περιοχή. Τελικώς τα κατάφερε, η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα αγνοώντας το γεγονός πως η μπάλα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο τραυματισμός τον κράτησε εκτός και όπως υπολογίζεται δεν θα μπόρει να συμμετάσχει στην ταινία.

Ο Στάθης Αλωνεύτης, επίσης δεν θα παίξει αφού ακόμη δεν βρέθηκε από τα αποδυτήρια, όταν ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν.

Έκπληξη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Δώνη ως προπονητής του δίδυμου Μοράις και Σταλόνε, μια κίνηση που θα θεωρηθεί ως τιμής ένεκεν για το απαράμιλλο ήθος και την προσφορά του Δώνη στο “προπονητιλλίκκι”.

Επίσης, ως guest Star θα συμμετάσχουν οι Μαρίνος Σατσιάς, ως ο μυστικός αρχηγός, αφού θεωρείται από πολλούς ο “μάστρος” της πυγμαχίας, ο Μάριος Ηλία, ο οποίος θα παρουσιάζεται μετά τις πρόβες από το DanSing 4, αλλά και ο παλιός Paolo Jorge που δεν ξέχασε ποτέ τις αεροβικές κινήσεις εναντιόν των αντιπάλων.

Δείτε κάποιες από τις σκηνές της ταινίας:

Ο Νούνο Μοράις με ένα αριστερό κροσέ, αναμένεται να δώσει μια extra πινελιά στην ταινία δίπλα από τον Σίλβι.
Ο Νούνο Μοράις με ένα αριστερό κροσέ, αναμένεται να δώσει μια extra πινελιά στην ταινία δίπλα από τον Σίλβι.

Κάποιοι κομπάρσοι της ταινίαςproponisi apoel 4proponisi apoel 3proponisi apoel 1

Εμείς θα ευχηθούμε στους παραγωγούς της ταινίας καλές επιτυχίες, αφού όπως ανακοινώθηκε τα έσοδα της ταινίας θα δοθούν στην ανέγερση ιδιόκτητης αίθουσας με ρινγκ στην περιοχή της Έγκωμης απέναντι των γραφείων της ΚΟΠ.

BY KALAZNIKOF

Αρχειο