ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν χθες… δόθηκε το σύνθημα πέρσι για την επιστροφή της “Βασίλισσας”! (βίντεο)

Το ημερολόγιο έγραφε 3/07/2019, όταν στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ έγινε η πρώτη ανοικτή προπόνηση-παρουσίαση της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ που έδωσε μαζικά το παρόν του. Σημαδιακή ημέρα που την συνδέουμε και με την επιστροφή της Βασίλισσας σε πορεία πρωταθλητισμού.

Όσοι είμασταν παρόντες σε εκείνη την προπόνηση θυμόμαστε πολύ χαρακτηριστικά ότι παρά την απογοήτευση της αποτυχημένης προηγούμενης σεζόν, εντούτοις, παλαίμαχοι, κόσμος και ακαδημίες έδωσαν έντονα το σύνθημα στήριξης της νέας προσπάθειας με εντυπωσιακή παρουσία. Μετά το Fan Day, οι παλαίμαχοι παρέλασαν μπροστά από την κερκίδα, καταχειροκροτήθηκαν και από τα μεγάφωνα του Σταδίου έδωσαν με τη σειρά τους το σύνθημα στήριξης και εμπιστοσύνης στην ΟΜΟΝΟΙΑ που δημιουργείτω. Ταυτόχρονα οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας έκαναν διάδρομο για να περάσουν τα είδωλα τους, οι παίκτες της πρώτης ομάδας, που ένας ένας ανακοινώνονταν από τα μεγάφωνα. Κερασάκι στην τούρτα ήταν η παρουσία του αρχηγού Νούνο Ασίς που και αυτός έδωσε τα δικά του διαπιστευτήρια και στήριξη στην νέα ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πολύ χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του προπονητή Χέννινγκ Μπεργκ που για πρώτη φορά μιλούσε τόσο ανοικτά στο Λαό. Με το χιούμορ του, δεν είπε μεγάλα λόγια, έστειλε μόνο το μήνυμα και υπόσχεση για σκληρή δουλειά.

Ας θυμηθούμε τι έγινε πέρσι σαν χθες:

Αρχειο