ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαρωτική Πράσινη Προϊστορία… Η “τραγική” τελευταία επίσκεψη στο “Αμμόχωστος”! (βίντεο)


Η παράθεση των αποτελεσμάτων αφορά τις μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις οι οποίες έλαβαν χώρα στο θεσμό του πρωταθλήματος από την περίοδο 2011 – 2012 (οπόταν και η Νέα Σαλαμίνα λαμβάνει μέρος στην Α΄ κατηγορία ανελλιπώς) μέχρι και την περσινή αγωνιστική χρονιά, 2018 -2019.

Σε συνολικά 20 αγώνες η Ομόνοια έχει συντριπτική υπεροχή, καθώς μετρά 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα, με 52 τέρματα υπέρ και 18 κατά.

Όσον αφορά τις εκτός έδρας επιδόσεις της Ομόνοια κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, τοποθετείται ένας μικρός «αστερίσκος». Η ομάδα μας αγωνίστηκε 10 φορές στο «Στάδιο Αμμοχωστος Επιστροφή» φεύγοντας νικητές στις 7 από αυτές, μία φορά ηττημένοι και δύο ισόπαλοι. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι το γεγονός ότι οι δυο ισοπαλίες και η μία ήττα ήρθαν μέσα στα τελευταία 4 χρόνια. Προηγουμένως, η Νέα Σαλαμίνα είχε συμπληρώσει σχεδόν 14 χρόνια χωρίς να πάρει εντός έδρας, βαθμολογικό όφελος από την Ομόνοια.

Μαύρη σελίδα αποτελεί και η τελευταία επίσκεψη στο “Αμμόχωστος”, πέρσι στα playoff με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δέχεται εκείνη τη μοναδική βαριά ήττα με 5-2 από τη Σαλαμίνα:

Αρχειο