ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κάθε περίπτωση… κερδισμένη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ

Όλα είναι στον αέρα… Κάθε πρόβλεψη είναι τουλάχιστον αφέλεια τη στιγμή που φάνηκε πως ένα λάθος κοστίζει ακριβά με την πανδημία που μαστίζει αυτή τη στιγμή την Ευρώπη. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο σε κάποια φάση να συνεχιστεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα όπως δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην παικτεί ξανά ποδόσφαιρο για το 2020. κανείς δε ξέρει. Θα αρκεστούμε όμως στη δική μας ομάδα και σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Σε κάθε περίπτωση η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κερδισμένη! Πρώτον επειδή έφτιαξε ένα πολύ καλό σύνολο με βάθος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κορμό μετά από πολλά χρόνια για να χτίσει το μέλλον. Όποια και να είναι η κατάληξη της φετινής σεζόν, η πρώτη περίοδος μεταγραφικής θα τη βρει με τα περισσότερα συμβόλαια παικτών σε ισχύ και με την ανάγκη προσθήκης 4-5 παικτών. Δεύτερον η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προπονητή και τεχνκό επιτελείο ευρείας αποδοχής κάτι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που όπως έχει τονίσει και ο κ. Παπασταύρου ο πήχης από τη νέα σεζόν θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρίτον η ΟΜΟΝΟΙΑ στη φετινή κούρσα μέχρι τη διακοπή είναι στην πρώτη θέση και ως εκ τούτου η όποια εξέλιξη την βρίσκει σε πλεονεκτηκότατη θέση.

Αυτή τη στιγμή προταιρεότητά μας ως κοινωνία είναι η επιβίωση ανάμεσα σε αυτή την παγκόσμια πανδημία. Ευχόμαστε γρήγορο και αίσιο τέλος και τα άλλα θα έρθουν.

Αρχειο