ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχετε καταστρέψει τα Σαββατοκυρίακα μας….

Το ποδόσφαιρο μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν γιορτή… Μπορεί να υπήρχαν πάντα ευτράπελα όμως η ομορφιά του ήταν τόσο άγρια που σε εξίταρε από την Δευτέρα να αδημονείς να έρθει το Σάββατο. Και όταν αυτό ερχόταν με το που άνοιγες τα μάτια σου κοίταζες τους δείκτες του ρολογιού να έρθει η ώρα να πας στο γήπεδο.

Κάποιο φρόντισαν να μας καταστρέψουν τα Σαββατοκύριακα μας μετατρέποντας το Κυπριακό ποδόσφαιρο σε ότι πιο βρώμικο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι ευθύνες κάποιων ανθρώπων είναι τόσο βαριές και θα πρέπει να τις αναλάβουν εδώ και τώρα… Με πρώτους και καλύτερους όλους όσους ηγούνται της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο κύριος Κούμας και οι συνεργάτες του δεν μπορούν πλέον να παίρνουν αποφάσεις για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου με τις πράξεις και τις ενέργειές τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  έχει οικονομικά συμφέροντα από το ποδόσφαιρο πραγματοποιώντας τηλεοπτικές παραγωγές αγώνων; Ας μας απαντήσει ο κύριος Κούμας!

Σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φανέλα συγκεκριμένης ομάδας; Ας μας απαντήσει ο κύριος Πάπουτσος!

Σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη διαιτητής που βαθμολογείται με 7,4 από τον παρατηρητή διαιτησίας την επόμενη αγωνιστική ορίζεται να διαιτητεύσει αγώνα;  Aς μας απαντήσει ο κύριος Λούκας Σωτηρίου!

Σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη έχουν σταλεί 84 κόκκινοι φάκελοί για προσυνεννοημένους αγώνες από την UEFA και δεν έχει πάει κανένας φυλακή; Aς μας απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αβέρωφ Νεοφύτου!

Σε ποια άλλη χώρα πρώην διαιτητής καταγγέλλει δημόσια τα προσωπικά του βιώματα για ανθρώπους οι οποίοι είχαν κληθεί να εκτελέσουν ειδικές αποστολές σε συγκεκριμένους αγώνες και αυτοί οι άνθρωποί συνεχίζουν  ανενόχλητοι να βρίσκονται στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου; Ας μας απαντήσει ο Βασίλης Δημητρίου και ο Μιχάλης Αργυρού!

Κύροι έχετε καταστρέψει τα Σαββατοκυρίακα μας και είναι καιρός να μας αδειάζετε  την γωνιά, πληρώνοντας βέβαια τις συνέπειες για το που έχετε οδηγήσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο!

Αρχειο