ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε προτεραιότητα ο βοηθός, έπειτα το υπόλοιπο τιμ και 3 Ιουλίου η πρώτη…

Συσκέψεις επί συσκέψεων και με τα μούτρα στον προγραμματισμό έπεσαν η Ομάδα Προγραμματισμού μαζί με τον Χέννινγκ Μπεργκ. Αξιοποιεί στο έπακρο ο προπονητής μας αυτές τις ώρες που βρίσκεται στην Κύπρο για να μπει στο κλίμα άμεσα και να βοηθήσει στην εκτέλεση του προγραμματισμού.

Αξίζει αρχικά να αναφέρουμε πως το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί τεράστια πρόκληση για τον Μπεργκ. Δείχνει διάθεση να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει το Σωματείο εκεί που του αξίζει.

Από χθες λοιπόν ζήτησε να του γίνει εκτενής ενημέρωση βήμα βήμα για τον προγραμματισμό. Τι έγινε μέχρι στιγμής, τι ειπώθηκε με παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ και τι έχει εντοπιστεί από πιθανούς στόχους.

Σήμερα συνεχίζονται οι συναντήσεις και όπως όλα δείχνουν αρχικά η προτεραιότητα έχει να κάνει με το βοηθό που θα επιλέξει ο κ. Μπεργκ και για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμη καθαρή εικόνα για το ποιο θα είναι το όνομα αυτού. Έπειτα από το βοηθό θα κλείσει και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ χωρίς αυτό κατ΄ανάγκη να δημιουργεί περαιτέρω καθυστέρηση για τις όποιες μεταγραφές παικτών.

Μία άλλη είδηση που βγαίνει, είναι πως ο Μπεργκ θα πατήσει το πόδι του στο “Πούλλος” για πρώτη προπόνηση στις 3 Ιουλίου. Το πρηγούμενο διήμερο 1ης και 2ας Ιουλίου θα προηγηθούν τα καθιερωμένα εργομετρικά των παικτών.

 

Αρχειο