Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

ΣΥ.ΦΙ Λευκωσίας: Καταγγέλει Μακάρειο και ζητά επιστροφή χρημάτων από τα εισιτήρια

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων – Green Fanatics για την απαράδεκτη και ντροπιαστική κατάσταση του Μακάρειου Σταδίου, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Προς: Διοικητικό Συμβούλιο ΚΟΠ

Κοινοποίηση: Διοικητικό Συμβούλιο ΚΟΑ
Μ.Μ.Ε.

Σεβασμός στον φίλαθλο – Επιστροφή χρημάτων

Κύριοι,

Η επιστολή αυτή αφορά την απαράδεκτη και ντροπιαστική κατάσταση του Μακάρειου Σταδίου, αφού πραγματικά βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές όσες φορές καλούμαστε ως οπαδοί να παρακολουθήσουμε παιχνίδι σ’ αυτό το εγκαταλειμμένο γήπεδο.

Το περασμένο Σάββατο γίναμε κορόιδα της απαράδεκτης απόφασης να μεταφερθούνοι πάγκοι μετά από αρκετά χρόνια μπροστά στην Ανατολική κερκίδα. Δεν έφτανε η πιο πάνω απαράδεκτη απόφαση, τοποθέτησαν τους πάγκους όσο πιο κοντά στογήπεδο (θυμίζουμε ότι μπροστά από τη Δυτική Κερκίδα οι πάγκοι ήταν απομακρυσμένοι από το χορτοτάπητα) με αποτέλεσμα ναμην μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν παιχνίδι.

Απαιτούμε άμεσα να λάβετε μέτρα ούτως ώστε να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες τέτοιαςεξευτελιστικής κατάστασης. Πως είναι δυνατόν να πληρώνουμε 15 ευρώ για την είσοδο σε ένα εγκαταλειμμένο γήπεδο; Σε ένα γήπεδο το οποίο δεν υπάρχουν καθίσματα; Σε ένα γήπεδο το οποίο τα καθίσματα όπου υπάρχουν είναι για παιδιά κάτω των 5 ετών;

Έχετε εκτεθεί για ακόμη μία φορά αφού δεν αφήσατε αυτόν που σας ζήτησε να επαναφέρει στον Κυπριακό Αθλητισμό το Μακάριο Στάδιο σε γήπεδο όπου να μην ντρέπεσαι να παρουσιάσεις ακόμη και για ερασιτεχνικό παιχνίδι. Κάθε φορά που θα βλέπουμε το Μακάριο σ΄ αυτήν την κατάσταση θα μας υπενθυμίζει τα πολιτικά παιχνίδια που για κάποιους είναι υπεράνω του αθλητισμού στον τόπο μας.

Η ευθύνη για όλα τα πιο πάνω σας βαραίνει.

Ως εκ τούτου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επιστροφή των χρημάτων που εισπράξατε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ως Σύνδεσμος Φιλάθλων της Ομόνοιας σας προτρέπουμε νατα καταθέσετε για βοήθεια στον Δημήτρη Κλεάνθους στον αγώνα του για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα αναμένουμε την απάντηση σας το συντομότερο δυνατόν.

3/2/2020

Προσωρινή Επιτροπή
Ομόνοια -Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας – Green Fanatics

Αρχειο