ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα δικαστηρία ΟΜΟΝΟΙΑ και Παναγιώτου

Νομική «μάχη» δίνουν αυτό το διάστημα OMONOIA  και Γιώργος Παναγιώτου, τέως διευθυντής του επιστημονικού/ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. Ο λόγος που οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές στο δικαστήριο, έχει να κάνει με τον τρόπο που ο έγινε η  διακοπή της συνεργασίας του με τον κ. Παναγιώτου.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο λόγος που προχώρησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον τερματισμό της συνεργασίας της με τον κ. Παναγιώτου, είχε να κάνει με τα ποσά που χρέωνε τον σύλλογο ο τέως διευθυντής του επιστημονικού/ιατρικού επιτελείου για εργομετρικές και άλλες εξετάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε ότι οι χρεώσεις αυτές ήταν υπερβολικά υψηλές.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγονται στις καταθέσεις, οι χρεώσεις του κ. Παναγιώτου ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερες από αντίστοιχες χρεώσεις που εξασφάλισε η ομάδα μας από άλλα ιατρικά κέντρα και επαγγελματίες στον συγκεκριμένο τομέα, για ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές που προσέφερε ο κ. Παναγιώτου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ  προτού προχωρήσει σε τερματισμό της συνεργασίας της με τον κ. Παναγιώτου, του πρότεινε να τον πληρώνει με το ίδιο χρηματικό ποσό, όπως παρουσίασε στο δικαστήριο, που πληρώνονται άλλοι στο παζάρι ακριβώς για ίδιες υπηρεσίες που ο κ. Παναγιώτου προσέφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως ο ίδιος αρνήθηκε.

Ως εκ τούτου έγινε και η διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας!

 

Αρχειο