ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα βουρκωμένα μάτια του Λοίζου βλέπουμε τη Βασίλισσα που επιστρέφει… (βίντεο)

Έχουν γραφτεί πολλά για το ταλέντο του Λοίζου Λοίζου μετά  την εμφάνιση και το γκολ του απέναντι στην ΕΝΠ. Για εμας τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Λοίζος, ο Ανδρόνικος, ο Χάμπος, ο Τζιωνής και πολλοί άλλοι δεν αποτελούν απλά ποδοσφαιρικά ταλέντα… Στα μάτια τους βλέπουμε αυτό που μας έλειψε περισσότερο… Τη Βασίλισσα που επιστρέφει!

Λίγοι θα το πρόσεξαν… Προχθές ο Λοίζος την ώρα που σκόραρε άπλωσε στο γήπεδο χωρις να μπορεί ούτε ο ίδιος να πιστέψει πως ζει στ’ αλήθεια το όνειρο που είχε από την πρώτη ημέρα που φόρεσε Τριφύλλι στο στήθος. Με την πάροδο ενός λεπτού και αφότου πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του ξέσπασε σε ένα κλάμα που δε σταμάτησε μέχρι την στιγμή που έληξε ο αγώνας και επέστρεψε στ’ αποδυτήρια. Ένα αυθόρμητο κλάμα ικανοποίησης, συγκίνησης και δέους.  Ικανοποίησης για τους κόπους του που ανταμοίβονται αλλά και συγκίνησης που στα 16 του αγωνίζεται στη μεγάλη πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την ομάδα που λατρεύει από τη γέννηση του.

Είναι σε κάτι μάγκες σαν αυτούς τους μικούς γίγαντες που νιώθουμε πως μπορούμε να αφήσουμε στα χέρια τους την ΟΜΟΝΟΙΑ και να την κάνουν ξανά Βασίλισσα. Τέτοια παιδιά που το ταλέντο τους θα έρχεται να δένει με το πάθος και τίποτα να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο… Η νοοτροπία που κουβαλούν αυτοί οι μικροί από την Ακαδημία είναι το ίδιο το DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… Να μπαίνουμε στο γήπεδο και να τρέμει η γη. Και αν βρεθεί ομάδα που θα σταματήσει το θηρίο, αλοίμονο στην επόμενη που θα βρεθεί… Αυτά δεν είναι αυθαίρετα συμπεράσματα. Είναι αυτά που υπάρχουν κατεγραμμένα στις δηλώσεις των ιδίων των μικρών κατά τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζαν στην Ακαδημία.

Όσο αφορά το σήμερα… ένα θα πούμε! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη αρχικά να σπάσει την 7χρονη κατάρα επί του “αιώνιου” με νίκη και έπειτα να κοιτάξει κορυφή. Τα μικρά ταλέντα μας σε συνδυασμό με τον παθιασμένο και ασταμάτητο Κούσουλο αλλά και το πολύ ποιοτικό ρόστερ σε ξένους θεωρούμε ότι αποτελούν την ομάδα που θα είναι η αρχή για την άνοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κορυφή.

Δείτε τα τελευταία λεπτά της παρακάμερας για να διαπιστώσετε τα πιο πάνω:

Αρχειο