ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητρίου:”Στείλαμε την έκθεση στην UEFA-FIFA με στοιχεία και μαρτυρίες”

Δηλώσεις στην κάμερα τις Primetel έκανε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου:

“Έχουμε αποστείλει χθες την έκθεση μας στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Είναι μια έκθεση πλήρες, εμπεριστατωμένη και πολυσέλιδη. Καταγγέλλουμε την διαφθορά και την διαπλοκή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ζητάμε από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ να συμβάλουν για να μπορέσουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο μας και να πετύχουμε την εξυγίανση.

Εμείς δεν θέλουμε γκρεμίσουμε τα πάντα στο ποδόσφαιρο, θέλουμε να συνεργαστούμε με την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ αλλά και με όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα ποδόσφαιρο που θα το χαιρόμαστε και θα προσελκύει χιλιάδες κόσμο στα γήπεδα σε κάθε αγωνιστική.

Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία, μαρτυρίες, γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς και διαπλοκής στο ποδόσφαιρο μας. Είναι μια πολύ σοβαρή έκθεση και εμπεριστατωμένη έκθεση. Επαναλαμβάνω, εμείς δεν θέλουμε να προσβάλουμε το ποδόσφαιρο μας. Θέλουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να βρούμε βοήθεια, συμμάχους στο να μπορέσουμε να το εξυγιάνουμε για το καλό όλων των ομάδων, των φιλάθλων όλων των ομάδων. Ευχόμαστε να βρούμε συμπαραστάτες όλους και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο”.

Για το αν παραδόθηκε η έκθεση και στην Κυπριακή Αστυνομία: “Εμείς απ’ την αρχή είπαμε ότι θα απευθυνθούμε στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ και εξηγήσαμε τους λόγους που ακόμη δεν έχουμε καταθέσει όλα αυτά στις Αρχές. Δεν νιώθουμε ακόμη ασφάλεια στο να το κάνουμε”.

Αρχειο