ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ατυχία μας, φανήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχεροί!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στην Δόξα, ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο ήταν εκπληκτκός! Ο Βραζιλιάνος κήπερ έδειξε τη μεγάλη του κλάση σε ένα δίλεπτο κοντά στο 75ο λεπτό όπου χρειάστηκε να επέμβει, και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο κράτησε το μηδέν παθητικό χτίζοντας ένα σερί τεσσάρων αγώνων απαραβίαστης εστίες. Το τελευταίο γκολ που δέχτηκε ήταν απέναντι στην Άχνα, στο Δασάκι, στο 44ο λεπτό του αγώνα έτσι λοιπόν συμπλήρωσε 406 λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει  στις τάξεις της ένα τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου, με τον οποίο μπορεί να πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν με ασφάλεια. Στην ατυχία μας (τραυματισμοί Ουζόχο και Παναγή την ίδια μέρα) φανήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχεροί,  που ένας τόσο μεγάλος τερματοφύλακας ήταν ελεύθερος και στις επιλογές μας για να στελεχώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του με μεθοδικότητα και ψυχραιμία βρήκαν τους τρόπους να πείσουν και να φέρουν ένα τόσο σπουδαίο τερματοφύλακα στην ομάδα μας. και πλέον το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχόμαστε ο Φαμπιάνο να είναι γερός και δυνατός και ασφαλώς κάθε Σαββατοκυρίακο να βρίσκεται στην διάθεση του κύριου Μπέργκ.

 

Αρχειο