ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο +9 σε σχέση με πέρσι, και αναλογία τερμάτων από την γη ως τον ουρανό

To ότι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμιά σχέση με το περσινό έκτρωμα που παρακολουθήσαμε. δεν χρειάζεται και μεγάλης ανάλυσης. Άλλωστε τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μιλούν από μόνα τους. Κοιτάζοντας κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα θα προσέξει ότι η ΟΜΟΝΟΙ βρίσκετε στο +9 σε σχέση με το που βρισκόταν την περσινή περίοδο την 12η αγωνιστική.

Αυτό που έχει όμως πιο ιδιαίτερη σημασία είναι η αναλογία τερμάτων της πράγμα ακριβώς που υποδηλώνει την βελτίωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι μέχρι την 12η αγωνιστική είχε πετύχει 12 τέρματα και είχε δεχθεί 15. Βρισκόταν δηλαδή στο -3. Σκόραρε δηλαδή κατά μέσο όρο 1 γκολ ανά παιχνίδι και δεχόταν 1.25 γκολ.

Φέτος η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ μέχρι την 12 αγωνιστική έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 16 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 6.Βρίσκεται στο +10. σκοράρει 1.33 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι, και δέχεται 0.37 γκολ.

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, αλλά και το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς.

 

Αρχειο