ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου:Στο α’ ημίχρονο τα βρήκαμε σκούρα, στο β’ ημιχρονο πρέπει να μπούμε πιο δυνατά

Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το β’ ημίχρονο αναμένεται με ενδιαφέρον και η μάχη θα είναι σκληρή. Η πιθανότητα η μάχη να οδηγηθεί  στην παράταση δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Στα αρχικά στάδια του αγώνα η ομάδα μας έδειχνε να τα έχει χαμένα, παρουσιάστηκε αδιάβαστη και απροετοίμαστη, μπορώ να πω.  Ως αποτέλεσμα, ο αντίπαλος (Κορωνοϊός) κατάφερε να πετύχει γκολ από τα αποδυτήρια και να προκαλέσει σημαντικές απώλειες στην ομάδα μας με το «καλημέρα».   

Ο Κύπριος Κόουτς (ΠτΔ) και το επιτελείο του, βλέποντας την επιθετικότητα του αντιπάλου αλλά και το ότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, έλαβε μέτρα και έδωσε οδηγίες προς τους παίκτες με σκοπό να μην χαθεί το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, είπαν στους παίκτες της ομάδας μας ότι (α) πρέπει κρατάνε σωστές αποστάσεις μεταξύ τους και ο ένας να μην κοντεύει πολύ στον άλλο, (β) ότι οι άσκοπες μετακινήσεις μέσα στο γήπεδο απογορεύνται και (γ) πρέπει να κρατηθεί πάση θυσία ο αντίπαλος μας σε απόσταση 2 μέτρων από την μεγάλη περιοχή μας, γιατί όπως αποδεικνύεται, μόλις ο αντίπαλος κοντέψει στα 2 μέτρα, είναι ικανός να μας πληγώσει.

Οι παίκτες της ομάδας μας εφάρμοσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις οδηγίες που τους δόθηκαν, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μην καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ και να μας «καθαρίσει» από το α΄ ημίχρονο. Ωστόσο, περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν. Η ομάδα μας πρέπει να ανασυνταχθεί και να μπεί  πολύ αποφασισμένη στο β’ ημίχρονο και με υπερπροσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι.

Τα κλειδιά της επιτυχίας στη μάχη ενάντια σε αυτό το δύσκολο και ύπουλο αντίπαλο είναι (α) η πειθαρχία και (β) η πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και είτε έρθει στο β’ ημίχρονο είτε στην παράταση θα φέρει την ελευθερία και θα σημάνει την επιστροφή στην κανονικότητα.

Κατερίνα Βασιλείου

Αρχειο