ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Θεοδότου:”Συγκλονιστική για εμάς υπήρξε η αγάπη σας από την πρώτη στιγμή”

Τρεις μήνες μετά τον τόσο πρόωρο χαμό του γιου του Νικόλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Θεοδότου ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστιών σε όσους στηρίζουν την οικογένεια:

“Σήμερα, 3 μήνες μετά από την ημέρα που ο Νικόλας μας ξεκινούσε το δικό του ταξίδι για την Αιωνιότητα, νιώθω έντονα την ανάγκη, μαζί με την Έλενα και την Αντριάνα, να σας εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστίες μας για τη συμπαράσταση σας όλο αυτό τον καιρό.
Συγκλονιστική για εμάς υπήρξε η αγάπη σας από την πρώτη στιγμή της μάχης του Νικόλα στο Λονδίνο.

Δεν μας αφήσατε ούτε για ένα λεπτό να αισθανθούμε μόνοι όλες εκείνες τις ώρες της δοκιμασίας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την παρουσία σας στην εξόδιο ακολουθία, τα μηνύματα σας, τα στεφάνια που καταθέσατε, τις εισφορές σας στους συνδέσμους “Ηλιαχτίδα Ζωής” και “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, στην μνήμη του Νικόλα μας.

Πονέσατε και δακρύσατε μαζί μας για τη μεγάλη μας απώλεια, αλλά ταυτόχρονα αισθανθήκαμε μαζί ότι αποκτούσαμε ένα πρεσβευτή δικό μας στους ουρανούς.

Σας ευχαριστούμε πολύ που με κάθε τρόπο συνεχίζετε να μας εκφράζετε την αγάπη και την στήριξη σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούμε, προσφέροντας μας βάλσαμο στην ψυχή μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στο ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας που σε ένδειξη τιμής προς τον αγαπημένο μας Νικόλα, αποφάσισε την μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας σε Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας Νικόλα Θεοδότου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για την απόφαση να αφιερώσει τα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-16 περιόδου 2020 – 2021 στο Νικόλα μας, δίνοντας το όνομα του στα δύο αυτά Πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται ποδοσφαιριστές της ηλικίας του.

Ευχόμαστε από τα βάθη της ψυχής μας ο Νικόλας από Εκεί που βρίσκεται να δίνει σε όλους μας δύναμη να αγωνιζόμαστε όπως ο ίδιος έχει αγωνιστεί τόσο θαρραλέα, και να φωτίζει παντοτινά από εκεί ψηλά τον δικό μας ανηφορικό δρόμο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Νικόλας, Γιώργος, Έλενα, Αντριάνα”.

Αρχειο