ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συναγερμικοί και Αποελίστες πίσω από τα εντάλματα σύλληψης για τα χάρτινα ποτήρια

Όπως εξελίσσονται πλέον τα πράγματα με την υπόθεσης της ρίψης ποτηριών στο πρόσφατο ντέρμπι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το Αποελ, και τις συλλήψεις φίλων της ομάδας μας, είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε στις πληροφορίες που κατέχουμε για το όλο θέμα και οι οποίες ευσταθούν 100%.

Δυστυχώς η Αστυνομία γι’ ακόμη μια φορά με τις πράξεις της , επιβεβαιώνει πλήρως το “παρακράτος” που επικρατεί στις τάξεις της.

Η όλη κατάσταση  έχει ξεμπροστιάσει την γύμνια και την διαφθορά που έχει δημιουργηθεί στα 59 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κατατρεγμός από την δεξιά όσον έχουν αντίθετη άποψη μαζί τους συνεχίζεται αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας την υπόθεση εντοπισμού των «εγκληματιών» οπαδών με τα χάρτινα ποτήρια έχουν αναλάβει «πολιτικά» και «οπαδικά» χρωματισμένοι αστυνομικοί και υπεύθυνοι για την ταυτοποίηση. Συναγερμικοί και Αποελίστες συγκεκριμένα. Στο παρόν στάδιο δεν θα αναφέρουμε ονόματα όμως είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε αυτό τις επόμενες ημέρες.

Η κάρτα οπαδού λειτουργεί εδώ και ενάμισι χρόνο στα Κυπριακά γήπεδα. Όλο αυτό το διάστημα έγινε ρίψη αντικειμένων και άναμμα φωτοβολίδων σε πάρα πολλά παιχνίδια. Παρόλα αυτά το «σύστημα» αποφάσισε να  εξαντλήσει  την αυστηρότητα του πάνω στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Γράψαμε το πρωί για πρακτικές τους μαύρου και σκοτεινού παρελθόντος. Δυστυχώς τα γεγονότα έρχονται να μας επιβεβαιώσουν!

Αρχειο