ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ

Μετά τις φιλικές αναμετρήσεις με  Ολυμπιακός Πειραιώς και ΖΤΕ Ουγγαρίας, η  ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένο πως πρέπει να βρει  ρυθμό, να αναπτύσσεται και  να συνεχίσει να μαθαίνει και να βελτιώνεται ως ομάδα. Αυτά είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές μας για να πλησιάσουν στο επίπεδο των ευρωπαϊκών αγώνων και γι’ αυτό το λόγο η ομάδα προγραμματισμού της ομάδας μας προσπαθήσει να ψάξει και να βρει ακόμα τουλάχιστον δυνατή ομάδα έτσι ώστε η ομάδας μας να δώσει τουλάχιστον ακόμα ένα δύνατο φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις

Παράλληλα το θέμα ενίσχυσης τρέχει αφού ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Σίμος Ταραπολούζης εργάζονται ακατάπαυστα για να βρουν τους εκλεχτούς που θα στελεχώσουν την ομάδα και θα δώσουν βάθος στο ρόστερ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένει απάντηση από την Μίτιλαντ όσον αφορά τον Νταβίντ Ακιντόλα και την παραμονή του στο Ηλίας Πούλλος, ενώ έχει και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική.

Παράλληλα η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει τον εκλεκτό για την γραμμή κρούσης στην επίθεση αλλά και ακόμα ένα ποδοσφαιριστή για το κέντρο έτσι ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ. Στόχος είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου οι 2 από τις 3 εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά τον προγραμματισμό, να κλείσουν έτσι ώστε η ομάδα να πάει όσο  το δυνατόν πιο πάνοπλη γίνεται στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αρχειο