Σήμερα η La Liga θα κρίνει τον προκριματικό γύρο από τον οποίο θα αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Κόνφερενς Λινγκ. Βέβαια είναι πολύ δύσκολος ο συνδυασμός αποτελεσμάτων που χρειάζεται να έρθουν για να ευνοηθεί η ομάδας μας, όμως όσο υπάρχουν ελπίδες θα αναμένουμε.
Θα χρειαστεί ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων για να βρεθεί έβδομη η Σεβίλη, που σήμερα είναι στην 11η θέση. Η ομάδα της Ανδαλουσίας θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας την Σοσιεδάδ που είναι αδιάφορη, η Βαγιεκάνο να μην κερδίσει εκτός έδρας τη Μαγιόρκα, να αναδειχθούν ισόπαλες Χιρόνα και Οσασούνα, αλλά και να μην ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ, που άρχισε τον προγραμματισμό της, εάν θα αρχίσει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της από τον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, δηλαδή στις 27 Ιουλίου, θα μάθει αντίπαλο στην κλήρωση της 21ης Ιουνίου. Εάν όμως κερδίσει γύρο, θα μάθει αντίπαλο στην κλήρωση της 24ης Ιουλίου και θα δώσει τον πρώτο αγώνα της στις 10 Αυγούστου.