ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξίδι τελευταίας στιγμής ένεκα εξελίξεων! Δίπλα στην ομάδα στο ΓΣΠ

Όπως ενημερώσαμε προ ολίγου, στην Κύπρο βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου σε ένα ταξίδι που δεν ήταν προγραμματισμένο αλλά προέκυψε μετά την τροπή που πήραν οι εξελίξεις στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Οι απανωτές αδικίες εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και η αναστολή της 17ης αγωνιστικής με τους διαιτητές  να προσπαθούν να την βγάλουν καθαρή δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο τον Πρόεδρο που ήρθε έτοιμος για να λάβει τα μέτρα του και να προστατεύσει την ομάδα.

Την Δευτέρα θα παραθέσει δημοσιογραφική επί των ζητημάτων που προέκυψαν και θα έχει ενδιαφέρον για τις επόμενες κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το ταξίδι του κ. Στάυρου Παπασταύρου θα έχει διάρκεια μίας βδομάδας και ταυτόχρονα με τις εξελίξεις θα σταθεί και στο πλευρό της ομάδας στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου αλλά κυρίως στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση.

Θα ενημερωθεί επίσης για τον προγραμματισμό και ίσως με την παρουσία του να παρθούν και οριστικές αποφάσεις για τη μεταγραφική Ιανουαρίου που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Αρχειο