Home » ΡΟΗ » Θα γίνουν τελικά εκλογές;
CHANEL

Θα γίνουν τελικά εκλογές;

Γράφαμε από αυτή την ιστοσελίδα στις 26 Απριλίου για τα χρονοδιαγράμματα για τις εκλογές του Μαίου.

Δυστυχώς για άγνωστους λόγους δεν τηρήθηκαν οι καταστατικές πρόνοιες.

Υποτίθεται η λογική του να γίνονται εκλογές το Μαίο είναι για να έχει η νέα διοίκηση χρόνο να κάνει προγραμματισμό.

Αυτή η διοίκηση κινδυνεύει να παρεξηγηθεί ότι θεωρεί τις εκλογές τυπική διαδικασία,  διότι δεν τις έχει ορίσει έγκαιρα , με αποτέλεσμα η νέα διοίκηση να μην έχει καθόλου χρόνο να κάνει οτιδήποτε.

Δηλαδή, αν γίνουν οι εκλογές στις 4 ή στις 11 Ιουνίου , η νέα διοίκηση αν θέλει να αλλάξει κάτι δεν θα μπορεί να το κάνει αφού η ομάδα θα πρέπει να φύγει για προετοιμασία. Επομένως η χρονιά θα έχει ήδη κλειδώσει και με ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Ελπίζουμε να μην μας πουν ότι ο λόγος που καθυστέρησαν να κάνουν τις εκλογές είναι διότι καθυστέρησε η ελέγκτρια να κάνει τους λογαριασμούς του σωματείου! Αυτό το ανέκδοτο μπαγιάτεψε….

Ειδικά σε μία εκλογική χρονιά που διεκδικεί και άλλος συνδυασμός τη συμμετοχή του στα διοικητικά θα έπρεπε η νυν διοίκηση να παίζει fair play.

Αυτό θα σήμαινε προσήλωση σε δημοκρατικές αρχές και διαδικασίες.

Λέμε τώρα…

CHANEL

Αρχειο