ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα κριθεί τη στιγμή του αναγκαστικού rotation…

Ότι και να λέμε, όσο και αν μας δημιουργεί ανησυχία στην εξέλιξη των αγώνων, ο Μπεργκ πρόλαβε ήδη να βάλει το στίγμα του στην ομάδα και ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ομάδας είναι θετικός. Έφτιαξε ομάδα ο Μπεργκ αξιοζήλευτη. Δεν κάνει αλλαγές καθώς ούτε και rotation… Μπορεί να το θεωρούμε αντιποδοσφαιρικό όλο αυτό, όμως ο Μπεργκ αλλιώς τα έχει στο νου του.

Δεν είναι τυχαίος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έκανε πρωταθλητισμό υπό της οδηγίες του Φέργκιουσον, έχει πάρει πρωτάθλημα σαν προπονητής… Το να πιστεύουμε ότι ο ίδιος δεν καταλαβαίνει το τι σημαίνει αυτή του η τακτική είναι τουλάχιστον ατυχές. Το να μπαίνουμε επίσης σε μία λογική εικασιών για τους παίκτες του πάγκου, είτε φεύγουν, είτε δεν είναι τόσο καλοί για να αγωνίζονται, είτε δεν ταιριάζουν στο σχήματισμό του Μπεργκ είναι επίσης λάθος. Ο Μπεγκ έδειξε πως όποια λύση σήκωσε από τον πάγκο όσες φορές χρειάστηκε, τον βοήθησε αρκετά εκτός από μεμονομένες περιπτώσεις.

Η όποια κριτική του ασκήθηκε από την αρχή ειδικά για το θέμα των αλλαγών δεν είχε κάποια διαφοροποίηση στον τρόπο σκέψης του Μπεργκ. Το παίρνει πάνω του και όπως όλα δείχνουν θα κριθεί την στιγμή του αναγκαστικού rotation που πλησιάζει καλώς ή κακώς. Έξι παίκτες κλειδιά είναι στο όριο των καρτών και σε κάθε επόμενη κίτρινη θα δηλώσουν απουσία. Το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος για αυτό το rotation και πόσο έτοιμοι θα φανούν οι αντικαταστάτες από τον πάγκο θα κριθεί στο αποτέλεσμα. Εκεί θα είναι και το κρίσιμο σημείο του Μπεργκ για το πόσο σωστή ήταν η τακτική του. Εκείνο το σημείο είναι εξίσου κρίσιμο για να μπει και το ταβάνι της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 

 

Αρχειο