ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητρίου:”Θα συζητήσουμε με τον Δημήτρη και τις επόμενες μέρες”

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση έκανε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας:

Για Χριστοφή: “Ο Δημήτρης αναμφίβολα είναι μεγάλο κεφάλαιο. Ενημερώθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον προπονητή ότι λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει στην ομάδα, δεν αναμένεται να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που ενδεχομένως και ο ίδιος να προσδοκεί και έτσι ενδεχομένως αν ο ίδιος το επιθυμεί, να ήταν καλύτερα για τον ίδιο να δοκιμάσει να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα για να έχει περισσότερη συμμετοχή. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα συζητήσουμε με τον Δημήτρη και τις επόμενες μέρες”.

Έχει συμβόλαιο για ακόμα 1,5 χρόνο. Θα μείνει ελεύθερος; “Σας έχω πει ότι αν ο ίδιος το επιθυμεί, η Ομόνοια δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, για να μπορέσει αν πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που και ο ίδιος προσδοκεί”.

Για την νίκη επί της Ανόρθωσης…

“Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την σημαντική νίκη. Δίκαιη νίκη. Θεωρούμε ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικρατήσαμε. Όπως είπε και ο προπονητής κάπου η τελική μας πάσα δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε πολλές τελικές προσπάθειες. Αμυντικά ήμασταν σχεδόν αλάνθαστοι εκτός από μια φάση που ο Κυριακίδης δήλωσε παρόν, έκανε μια πολύ δύσκολη απόκρουση και κράτησε την ομάδα. Η ομάδα είχε πάθος.Δείξαμε ότι το θέλαμε από το πρώτο λεπτό. Συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι στο πλάνο. Ήταν μια δίκαιη νίκη, με μια μεστή παρουσία. Οφείλουμε να συγχαρούμε την Ανόρθωση για την πολύ καλή ομάδα που έφτιαξε και βοηθά στο να είναι πιο ποιοτικό το πρωτάθλημα και πιο ανταγωνιστικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικοί για ακόμη ένα παιχνίδι. Είχαμε 13019 εισιτήρια, για τα δεδομένα της εποχής και για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός”.

Για τον κόσμο που ζήτησε πρωτάθλημα…

“Έχουμε πει ξανά ότι ο στόχος έχει καθοριστεί από την αρχή της σεζόν και δεν θα τον αναπροσαρμόζουμε ανάλογα με τα αποτελέσματα. Είναι πολύ ευχάριστο που ο κόσμος της Ομόνοιας κρατά την νοοτροπία που είχε, να βλέπει δηλαδή πάντα την πρώτη θέση, έτσι τον θέλουμε. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι και είμαστε σε μια διαδικασία ανάπτυξης, νιώθουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Χτίζει η ομάδα σε γερές βάσεις και δικαιούται να ονειρεύεται ότι το μέλλον θα είναι όπως το προσδοκά”.

Για τις μεταγραφές…

“Θα πούμε στον κόσμο να περιμένει ακόμα λίγο για τις μεταγραφές”.

Για τον Φαμπιάνο…

“Ο Φαμπιάνο είναι στην Πορτογαλία και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης εκεί. Έχουμε ενημέρωση για την πορεία της θεραπείας του. Θα δούμε. Είναι λίγο ρίσκο να πούμε τώρα ακριβώς το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει. Θεωρούμε ότι είναι μεταξύ ενός μηνός και ίσως να πάει και λίγο περισσότερο αν παν όλα καλά”.

Αρχειο