ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι δείχνει το συμβόλαιο στον Παπουλή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού Φώτη Παπουλή. «Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων», σημείωσε ο σύλλογος επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό.

Στα 35 του χρόνια ο Παπουλής κέρδισε από την ΟΜΟΝΟΙΑ διετές συμβόλαιο. Τι δείχνει αυτό; Την εμπιστοσύνη της Ομάδας Προγραμματισμού στο πρόσωπο του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Γιατί μπορεί να είναι στα 35 του αλλά έδειξε προηγουμένως πως έχει τις δυνάμεις να προσφέρει και να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ότι έκανε προηγουμένως και στον Απόλλωνα.

Είναι ποδοσφαιριστής με πολλές δυνάμεις, αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του. Τα δίνει όλα για την ομάδα που αγωνίζεται και ιδιαίτερα όταν αντιληφθεί πως, είναι χρήσιμος και τυγχάνει εμπιστοσύνης, έχει να προσφέρει αρκετά. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δίστασαν, λοιπόν, να δώσουν διετές συμβόλαιο στον Παπουλή, αναμένοντας πλέον ότι κι αυτός θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Είναι γνώριμος ο Παπουλής και από την άλλη ο ίδιος γνωρίζει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πρόκληση για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή η ΟΜΟΝΟΙΑ, η παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι ψηλοί στόχοι της, ο κόσμος της. Αυτά όλα στη θεωρία. Απομένει η πράξη και στην ΟΜΟΝΟΙΑ πιστεύουν στον Φώτη και εκφράζουν την πίστη και τη σιγουριά ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αρχειο