ΑΠΟΨΕΙΣ

‘Αποψη Φιλάθλου:”Τι πέτυχε η Ομόνοια μέσα σε έξι μήνες”

Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει μαζέψει σε 16 αγωνιστικές 32 βαθμούς. Η Ομόνοια μπορεί να μην κατάφερε να σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση, και αυτό δεν είναι θετικό, ωστόσο, τους τελευταίους έξι μήνες έχει θέσει καλές βάσεις και αυτό δημιουργεί αισιοδοξία για ένα πιο καλό και αποτελεσματικό μέλλον.  Ποια είναι όμως τα βασικά πράγματα που έχει πετύχει η Ομόνοια στο φετινό πρωτάθλημα;  Κατά τη  δική μου γνώμη είναι τα ακόλουθα: 

1. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, η Ομόνοια δεν έχει τεθεί εκτός στόχων πρόωρα.  Ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη είναι απόλυτα εφικτός. 

2. Η Ομόνοια είναι ανταγωνιστική και έχει καλή συγκομιδή βαθμών στα ντέρμπι.

3. Η Ομόνοια έχει στο ρόστερ της ποιοτικούς παίκτες και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κτίσει πάνω σε αυτούς και δεν θα χρειαστεί να φέρει 50 παίκτες το καλοκαίρι.

4.  Η Ομόνοια παίζει όπως θέλει ο κόσμος της, δηλαδή έχει καλό ρυθμό κατά τη διάρκεια των αγώνων και προσπαθεί να επιβληθεί των αντιπάλων της.

5. Η Ομόνοια παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει πετύχει καλό βαθμό ομοιογένειας. 

6. Στον πάγκο της Ομόνοιας βρίσκεται ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Το ότι έχουν τεθεί πολύ καλές βάσεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει το λαό δίπλα της που της δίνει μεγάλη δύναμη, δημιουργούν αισιοδοξία ότι η Ομόνοια θα πετύχει τους φετινούς αγωνιστικούς της στόχους.  Ήδη πέτυχε αρκετούς από τους πιο δύσκολους στόχους, όπως το να δημιουργήσει μια καλή ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.   

Κατερίνα Βασιλείου

Αρχειο