ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμόθεος και Βασίλης σήμερα καλούνται να έχουν ανοιχτά μάτια!

Μέσα σε μία εβδομάδα, Τιμόθεος Χριστοφή και Βασίλης Δημητρίου χρεώνονται δύο σοβαρά διαιτητικά λάθη κατά της ομάδας μας. Τόσο με τον Απόλλωνα όσο και με την ΑΕΛ οι δύο τους είχαν εναλλάξαν ρόλους διαιτητή και VAR και έτσι έχουν κοινή ευθύνη.

Στο ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ο Τιμόθεος Χριστοφή δεν έδειξε καθαρή κόκκινη κάρτα για φάουλ του Βασιλείου στον Ασάντε ως τελευταίος παίκτης. Την ίδια στιγμή ούτε ο Βασίλης Δημητρίου επενέβηκε ως VAR για την φάση.

Στο ματς με την ΑΕΛ, επίσης ο Βασίλης Δημητρίου δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη της ΑΕΛ που κτύπησε με την αριστερή σχάρα στο σβέρκο και πάλι τον Ασάντε. Ούτε εδώ ο Τιμόθεος ως VAR, που είχε όλη την επαναληπτική προβολή στη διάθεση του, επενέβει για να δωθεί η κόκκινη!

Σήμερα σε άλλο ένα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εναλλάσονται ρόλους, με διαιτητή τον Τιμόθεο και VAR τον Βασίλη! Καλούνται και οι δύο σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ντέρμπι να έχουν τα μάτια ορθάνοικτα και να είναι αλάνθαστοι διότι τέτοια ματς κρίνονται στην πολύ μικρή λεπτομέρεια.

Αρχειο