ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την εμπιστοσύνη μας την κέρδισαν και την αξίζουν!

Ακούραστα και χωρίς διακοπή οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπολούζης εργάζονται για να συμπληρώσουν ποιοτικά το ρόστερ της ομάδας μας της νέα σεζόν.

Οι δύο συγκεκριμένοι ανθρώποι το περσινό καλοκαίρι κλήθηκαν να ξηλώσουν και χτίσουν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή και κατάφεραν να την οδηγήσουν στην1η θέση της βαθμολογίας, θεωρούμε πως αξίζουν της εμπιστοσύνης μας. Την κέρδισαν άλλωστε  με το σπαθί τους.

Οι επιλογές τους τόσο σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου όσο και σε ποδσοφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μας ήταν αν όχι 100% τουλάχιστον 90% επιτυχημένες. Ως εκ τούτου οφείλουμε και φέτος να τους πιστώσουμε και να τους δώσουμε με την υπομονή μας την ευκαιρία να κάνουν τις πιο σωστές επιλογές έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι.

Όποιαδήποτε μουρμούρα για τον προγραμματισμό την θεωρούμε άσκοπη και κυρίως ΑΔΙΚΗ για τους Λάρκου και Ταραπολούζη, αφού στόχος και των δύο ήταν και παραμείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί πανίσχυρη σε όλα τα επίπεδα τη νέα σεζόν. Ας περιμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες αναμένεται να προκύψουν την ερχόμενη εβδομάδα και ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια όπως της αξίζει!

 

 

 

Αρχειο