ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Την Ευρωπαϊκή υπέρβαση στοχεύει απόψε η Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο Λίμπερετς της Τσεχίας θα επιχειρήσει η Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει την Ευρωπαϊκή υπέρβαση, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί απόψε (16/12), στις 19:00, από την Ντούγκλα, σε αγώνα στα πλαίσια του γ΄ γύρου του CEV Challenge.

Για να προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης η ομάδα μας θα πρέπει να κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 0-3 ή 1-3 σετ, ούτως ώστε να στείλει το παιχνίδι στο Golden Set και να παλέψει σ” αυτό για την πρόκριση (ο νικητής κρίνεται στους 15 πόντους).  

Παρά την ήττα με 1-3 στο στάδιο “Ελευθερία”, υπάρχει πίστη στην ομάδα μας πως με μία σπουδαία εμφάνιση, γεμάτη πάθος, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση, αλλά χωρίς αβίαστα λάθη και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, είναι εφικτό να έρθει η πρόκριση.

Χθες η ομάδα μας προπονήθηκε στην αίθουσα “Ντούγκλα Λίμπερετς”, εκεί όπου απόψε θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ οι συνθήκες που έχει συναντήσει στην Τσεχία κρίνονται ως πάρα πολύ καλές.

Μετά τη συνάντηση οργάνωσης, αποφασίστηκε ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί απόψε με λευκή στολή και πράσινο παντελονάκι. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταβίντοβιτς Νέναντ (Σερβία) και Ρομέρο Μαρτίνεζ Άνγκελ (Ισπανία). 

Αρχειο