Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Οργανωμένα σύνολα:”Την Τετάρτη δεν σκεφτόμαστε κρύο, δουλειές και υποχρεώσεις”

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα οργανωμένα σύνολα της OMONOIAΣ, καλούν τον κόσμο της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού με τον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου:

Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η μεγάλη μάχη του κυπέλλου πλησιάζει! Το παιχνίδι που θα κρίνει την πορεία μας στον θεσμό είναι εδώ. Οι παίκτες με την ψυχή και εμείς με τη φωνή για να φέρουμε τη πρόκριση στον ασύγκριτο Πράσινο Λαό!

Την Τετάρτη το ΓΣΠ πρέπει να πρασινίσει από γωνιά σε γωνιά. Την Τετάρτη δεν σκεφτόμαστε κρύο, δουλειές και υποχρεώσεις. Η μόνη μας υποχρέωση είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Γεμίζουμε από νωρίς τις κερκίδες με αρχή την Βόρεια, την οργανωμένη μας κερκίδα. Όλοι μαζί με τα παιδιά που τραγουδάνε, όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Η Βόρεια δίνει τον παλμό, Ανατολική και Δυτική ακολουθούν το ρυθμό.

Ας δείξουμε από το πρώτο λεπτό στους παίκτες μας αλλά και στους αντιπάλους ποιος είναι το αφεντικό του γηπέδου.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ζητάμε πάνω από όλα: πάθος σε κάθε μπαλιά, σε κάθε μονομαχία. Ποδοσφαιρικό θράσος. Τσαμπουκά. Καρδιά και ψυχή. Πίστη. Θέληση. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να παλέψουμε όλοι μαζί για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Σημείωση: η Βόρεια κερκίδα θα δέχεται εισιτήρια από όλες τις κερκίδες».

ΣΥΦΙ Λεμεσού
ΣΥΦΙ Λάρνακας
ΣΥΦΙ Σολιάς
Όμιλος Γυναικών

Αρχειο