ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου: «Τίποτα δεν θα με κάνει να μη σ’ αγαπώ»

Ομόνοια, αυτός ο ιός μας έχει χαλάσει τα σχέδια, μας έχει βάλει σε καραντίνα.  Οι φυσικές μετακινήσεις έχουν περιοριστεί πολύ για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας και κυρίως τους ηλικιωμένους και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ωστόσο, ο ιός δεν μπορεί και δεν έχει τη δύναμη να περιορίσει το μυαλό μας να ταξιδέψει, όπως και όπου θέλει. 

Ομόνοια, την τελευταία φορά που σε είδα ήταν στο Τσίρειο, απέναντι στην Αελ. Και ήσουν τόσο ωραία…Στην άμυνα ήσουν λιοντάρι και στην επίθεση κανόνι. Αλλά εξίσου ωραίος ήταν και ο Πράσινος Λαός, που ήταν εκεί, όπως πάντα, στο πλάι σου, αγέρωχος. Και σου έδινε δύναμη και σου τραγουδούσε με τόσο πάθος! 

Ομόνοια, λόγω του ιού  θα περάσει λίγος καιρός για να σε δω στο γήπεδο και να σου τραγουδήσω και πάλι. Δυστυχώς.  Ωστόσο, πάντα ήθελα να σου αφιερώσω ένα τραγούδι και τώρα αισθάνομαι ότι είναι η πιο καλή ευκαιρία να το κάνω. Σου αφιερώνω λοιπόν το «Ψάξε με» του Χρήστου Δάντη (Μουσική και στίχοι: Γιάννης Καραλής).

https://www.youtube.com/watch?v=wj7vyuYd0wo

Ομόνοια, εύχομαι όλα να πάνε καλά, για όλο τον κόσμο, και το συντομότερο δυνατό να ανταμώσουμε πάλι.

Κατερίνα Βασιλείου

Αρχειο