ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δυνατό σημείο της και ο φορ που έρχεται…

Το δείγμα είναι πολύ μικρό. Μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας, πρώτο φιλικό. Ωστόσο κάποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από την φιλική αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Δόξα. Αυτό που κρατάμε περισσότερο βάσει της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα του Μπεργκ είναι, την καλή αμυντική συμπεριφορά, το μηδέν παθητικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στηριχθεί και πάλι σ’ αυτούς τους τομείς και σε συνδυασμό με την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την υπομονή στο παιχνίδι της, θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμη περισσότερα από πέρσι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, με την προσθήκη ενός επιθετικού που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά, να έχει το εύκολο γκολ, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να προσδοκεί σε ακόμη καλύτερες μέρες. Αφού η αμυντική λειτουργία της θα είναι στα ίδια επίπεδα και καλύτερα λόγω της παρουσίας των ίδιων ποδοσφαιριστών, με τον χρόνο να δουλεύει υπέρ τους, με την παρουσία ενός φορ που θα έχει τον τίτλο «killer», που με τα γκολ του θα είναι σε θέση να «καθαρίζει» τα ματς, ναι το μέλλον της ανήκει…

Το γεγονός ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, έχει έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, σπουδαίο τερματοφύλακα, είναι κάτι που θα της επιτρέψει να φθάσει μακριά και στην Ευρώπη. Απέναντι σε καλές ομάδες, όσο προχωρά στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ελπίδα να φθάνει μέχρι τους ομίλους, είναι αναγκαία η καλή αμυντική συμπεριφορά. Στηρίζοντας πολλά στο μηδέν παθητικό, ένα γκολ είναι σε θέση να το βάλει και να πετύχει τον στόχο της.

Αρχειο