Home » ΡΟΗ » Tο «Εμπρός» ΟΜΟΝΟΙΑ που πάει μόνο πίσω! του Χριστόφορου Χριστοφή
ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ

Tο «Εμπρός» ΟΜΟΝΟΙΑ που πάει μόνο πίσω! του Χριστόφορου Χριστοφή

Δημοσιεύσαμε σήμερα ένα άρθρο για τις επικείμενες εκλογές με τίτλο «Αναμένοντας την Γενική Εκλογική Συνέλευση»

Καλά κάνετε να το διαβάσετε πριν προχωρήσετε πιο κάτω.

Θα δείτε,  ότι σε αυτό παρουσιάζουμε μία εκτίμηση για την κατάσταση στο σωματείο μας  με αναφορά στο συνδυασμό του Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ (ΕΟ) και το συνδυασμό του προέδρου Δώρου Σεραφείμ.

Στο άρθρο περιλαμβάνεται η πληροφορία ότι μέλη του συνδυασμού ΕΟ επικοινώνησαν με το Δώρο Σεραφείμ «ζητώντας συμμετοχή και συνεργασία στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Σεραφείμ έκλεισε την πόρτα».

Αυτή η αναφορά φαίνεται ότι ενόχλησε σφόδρα τους ΕΟ.

Ως  αντιπερισπασμό δημοσίευσαν στην σελίδα τους στο facebook μία ανακοίνωση η οποία αρχίζει ως εξής:

«Πολλά ψέματα για λίγα κλίκς. Θα μπορούσε να είναι τίτλος άρθρου για συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παρουσιάζεται ως ΟΜΟΝΟΙΑτικη. Ιστοσελίδα που οι ιδιοκτήτες της, οι γνωστοί αυλικοί του Μιλτή της περιόδου 2008-2012, έχουν το θράσος να προτείνουν λύσεις για την επόμενη μέρα στο Σωματείο, αφού πρώτα κάνουν οτι περνά απο το χέρι τους για να τορπιλίσουν την όποια προσπάθεια γίνεται για ενότητα.»

Οι κριτές των πάντων λοιπόν , οι άνθρωποι που φαίνεται κρατούν από ένα ΟΜΟΝΟΙΑΤΟΜΕΤΡΟ ο καθένας, αναφέρουν για «συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παρουσιάζεται ως ΟΜΟΝΟΙΑτικη».

Παρουσιαζόμαστε λοιπόν…. Δεν είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Είμαστε και εμείς κρυπτοΛιλλικοί!. Αλλά φίλοι μου δεν το είπαμε σε κανένα!

Το κατάλαβαν μόνο οι της ΕΟ! Μας ξεμπρόστιασαν!

Για να σοβαρευτούμε.

Οι του ΕΟ δεν έχουν την καν τη στοιχειώδη δεοντολογία να κατονομάσουν το OMONOIA24. Τόσο είναι το complex ορισμένων που μιλούν για “συγκεκριμένη ιστοσελίδα

Ακολουθεί η επόμενη βόμβα:

“Ιστοσελίδα που οι ιδιοκτήτες της, οι γνωστοί αυλικοί του Μιλτή της περιόδου 2008-2012, έχουν το θράσος να προτείνουν λύσεις για την επόμενη μέρα στο Σωματείο,της περιόδου 2008-2012, έχουν το θράσος να προτείνουν λύσεις για την επόμενη μέρα στο Σωματείο, αφού πρώτα κάνουν οτι περνά απο το χέρι τους για να τορπιλίσουν την όποια προσπάθεια γίνεται για ενότητα”

Οι κήρυκες της ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ ενότητας έβγαλαν τον άσσο από το μανίκι!. “Οι αυλικοί του Μιλτή“. Αυτοί δηλαδή που κατάστρεψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ “έχουν το θράσος” να προτείνουν λύσεις. Ενώ έπρεπε ομαδικά να αυτοκτονήσουμε. Αυτό δεν το έγραψαν. Το εννοούν.

Ποιοι είναι κύριοι οι αυλικοί του Μιλτή;

Γιατί δεν λέτε ονόματα;

Ποιοι ήταν αυτοί που έλαβαν τις αποφάσεις  για τις μεταγραφές το 2008 – 2010 και έφεραν στην ΟΜΟΝΟΙΑ την οικονομική καταστροφή;

Ποιοι ήταν στην εφορία ποδοσφαίρου;

Ποιοι ήταν αντιπρόεδροι του σωματείου;

Να σας πω αφού δεν ξέρετε.

Εκλογές Μαρτίου 2008.

Πρώτοι σε ψήφους στις εκλογές:

1) Μιλτιάδης Νεοφύτου 601
2) Τζιοβάνης Χριστάκης 594
3) Νικολάου Νικ 569

Ποιοι κατέλαβαν τις θέσεις αξιωματούχων;

Μιλτιάδης Νεοφύτου, πρόεδρος
Χριστάκης Τζιοβάνης, αντιπρόεδρος Α’
Νικ Νικολάου, αντιπρόεδρος Β΄
Ανδρέας Λεωνίδου, γενικός γραμματέας.

 

Ποιοι ήταν στην εφορία ποδοσφαίρου;

Χριστάκης Τζιοβάνης, αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος

Σωτήρης Καϊάφας
Κόκος Αντωνίου
Νίκος Χαραλάμπους

Πότε στήθηκε κύριοι του ΕΟ η ομάδα των ποδοσφαριστών με τις απολαβές τους να αγγίζουν τα άστρα;

Είναι “οι αυλικοί του Μιλτή” που υπονοοείτε που έκαναν τα συμβόλαια;

Αφού δεν ξέρετε, διαβάστε.

Έχουμε και λέμε:

Η δημιουργία της ομάδας των αστέρων – Μέρος 1ον, 2008.

Η αρχή έγινε αρχές Ιουνίου 2008 με τον Δημήτρη Χριστοφή που αγοράστηκε για €900.000 περίπου από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ετήσιες απολαβές €250.000.

Ακολούθησε στις 04 Ιουλίου 2008 η ένταξη του Στάθη Αλωνεύτη με ετήσιες απολαβές €750.000 περίπου και τετραετές κλειστό συμβόλαιο.

Τον ίδιο μήνα στις 25 Ιουλίου 2008 πραγματοποιήθηκε η απόκτηση του Γιάννη Οκκά με απολαβές €600.000 για τέσσερα χρόνια κλειστό συμβόλαιο. Ο Οκκάς για να υπογράψει έβαλε στη τσέπη μετρητά €900.000. (Ακολούθησε το 2009 η αποπομπή του και οι δικαστικές περιπέτειες).

Αυτοί οι 3 ποδοσφαιριστές θα στοίχιζαν στο σωματείο €2.000.000 ετησίως σε μισθούς ενώ όπως αναφέρθηκε τους πρώτους κιόλας 3 μήνες από την ανάληψη της διοίκησης είχαν ήδη πληρωθεί €1.800.000 (€900.000 στον Οκκά και €900.000 για την απόκτηση Χριστοφή).

Η δημιουργία της ομάδας των αστέρων – Μέρος 2ον, 2009.

Ακολούθησαν το 2009:

Μιχάλης Κωνσταντίνου – €600,000 το χρόνο.

Χρήστος Καρυπίδης – €600,000 το χρόνο.

Χρήστος Πατσατζόγλου – €600,000 το χρόνο.

Μπρούνο Αγκουιάρ – €600,000 το χρόνο.

Κωνσταντίνος Μακρίδης €600,000 το χρόνο και €800,000 έξοδα μεταγραφής.

Γιώργος Εφραίμ – €300,000 το χρόνο και €500,000 έξοδα μεταγραφής.

Τάκης Λεμονής: €550,000 ετησίως

Βοηθοί Τάκη Λεμονή €250,000

Τα πιο πάνω net. Για πραγματικό κόστος στο σωματείο προσθέστε 30% πάνω.

Κάντε και τα μαθηματικά τώρα και πείτε μου.

Με τις πιο πάνω αμοιβές το ετήσιο εξοδολόγιο του σωματείου άγγιξε, την περίοδο 2009 – 2010, το αστρονομικό ποσό των €13.000.000 περίπου ενώ τα ετήσια έσοδα κυμαίνονταν στα €5.000.000 αφήνοντας ένα άνοιγμα €8.000.000.

Και όλα αυτά με κλειστά τετραετή συμβόλαια. Που το σωματείο δεν μπορούσε ξεφορτωθεί στη συνέχεια.

Για αυτό πριν να κάνετε τους κριτές των πάντων και να ρίχνετε λάσπη ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή με τις ολέθριες αποφάσεις που λήφθηκαν το 2008 και 2009 με πρόσληψη ποδοσφαιριστών και προπονητών που αμοίβονταν σαν βασιλιάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή όταν φορτώθηκαν στο σωματείο τετραετή κλειστά συμβόλαια των €600,000.

Τότε , κύριοι του ΕΟ “οι αυλικοί του Μιλτή” δεν ήταν εκεί.  

Κάποιοι δεν ήταν στο διοικητικό συμβούλιο και αυτοί που ήταν έκαναν άλλες δουλειές.

Άλλοι ήταν οι αυλικοί του Μιλτή τότε. Που την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια στη συνέχεια. Και μπράβο τους.

Και όταν πήγαμε εμείς ανυποψίαστοι να βοηθήσουμε το σωματείο  το 2010 βρήκαμε τα τετραετή συμβόλαια και τους μισθούς των €600,000, των €300,000 και ένα σωματείο που βούλιαζε στα χρέη και έπρεπε να διαχειριστούμε τη κατάσταση.

Ειδικά όταν έφυγε ο Μιλτιάδης. Και δεν φυγομαχήσαμε. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Δουλεύαμε μερόνυχτα, στερούσαμε τις οικογένειες μας, κλείσαμε τις δουλειές μας, κτυπούσαμε το κεφάλι μας στο τοίχο για να σώσουμε το σωματείο μας.

Και είτε έτσι είτε αλλιώς τα καταφέραμε. Με όσα λάθη έγιναν.

Οι “αυλικοί του Μιλτή” κύριοι και κυρίες του ΕΟ έχουν όνομα και επίθετο. Και επειδή είστε αλλεργικοί θα σας πω κάποια από τα ονόματα.

Στέλιος Μυλωνάς, Χρίστος Τσαγγάρης, Κώστας Πέτσας, Παύλος Χρυσάνθου Μιχάλης Βασιλείου, Κώστας Χρίστου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Βενιζέλος, Νίκος Χαραλάμπους, Αντώνης Ζυμαράς.

Αν δεν ήταν αυτοί, και οι άλλοι φίλοι, του διοικητικού συμβουλίου  το 2012 -2014 σήμερα πιθανόν να μην υπήρχε ΟΜΟΝΟΙΑ για να είστε υποψήφιοι και να παραδίδετε μαθήματα management  και δεοντολογίας.

Σας ενόχλησε επειδή γράφτηκε ότι ζητήσατε καρέκλες και δεν το άντεχε η περηφάνια σας και καταφύγατε στη γνωστή μέθοδο της λάσπης και της παραπληροφόρησης.

Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε αυτό το μεγάλο σωματείο. Διότι λειτουργείτε με εμμονές και δεν είστε διαβασμένοι. Και δεν έχετε το θάρρος να παραδεκτείτε τα λάθη σας. Η λάσπη και παραπληροφόρηση είναι το όπλο σας. Δεν σας απαντά κανένας επειδή φοβάται να μην γίνει στόχος.

Διότι εάν κάνατε το κόπο να ψάξετε σοβαρά τις αιτίες και το γιατί έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ που είναι σήμερα,  θα ήταν άλλο το σημείο αφετηρίας σας.

Και γιατί λέτε για “σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι φτάσαμε στο σημείο να συζητούμε για τις “καρέκλες”.”

Όταν λέτε ότι καταβάλλετε προσπάθεια για συδυασμό κοινής αποδοχής τί σημαίνει; Δεν σημαίνει ότι θα μοιραστούν οι καρέκλες για να μην γίνουν εκλογές; Τι άλλο σημαίνει;

Επομένως γιατί ενοχληθήκατε; 

Και ποια διαφορά έχει η δική σας αντίδραση σε ένα άρθρο ή σε μία άποψη, από αυτούς που κατηγορείτε;

Αντί να απαντήσετε επί της ουσίας, επειδή δεν έχετε απάντηση, προτιμήσατε την απαξίωση και τη λάσπη. Είτε με εξυπνάδες είτε ενίοτε με  “χιούμορ”

Έτσι θα διοικήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ; Όποιος σας ασκεί κριτική θα είναι “αυλικός του Μιλτή” ή θα είναι δήθεν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ;

Όποιος σας ασκεί κριτική θα γίνεται στόχος και θύμα; 

Δυστυχώς αγαπητοί μου φίλοι με έτσι νοοτροπίες δεν πάμε μπροστά.

Το ίδιο έγραψα και προχθές για την απόφαση του σωματείου στη Λακατάμια να αποκλείσει το ΕΟ. Ότι ήταν αναχρονιστική. Το ίδιο ισχύει και για εσάς.

Τελικά το πρόβλημα μας στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι ότι ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ νομίζει είναι πιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ από τον άλλο. Και αυτό ισχύει από το πρόεδρο του σωματείου μέχρι το τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Αυτό θα μας φάει.

Για αυτό αντί Εμπρός πάμε κάθε μέρα πίσω, πίσω.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι του ΕΟ είναι όλοι το ίδιο. Η ισοπέδωση δεν με εξέφραζε ποτέ. Υπάρχουν και αξιόλογα, σοβαρά και μορφωμένα παιδιά.

Που είναι κρίμα που ταυτίζονται με τους γνωστούς, ανιστόρητους, ανόητους, συντάκτες της σημερινής ανακοίνωσης.

Και για να είμαι δίκαιος από τα όσα καταλόγισα πιο πάνω στους ΕΟ εξαιρώ τον επικεφαλής του συνδυασμού  του ΕΟ Μιχάλη Ιορδάνους, με τον οποίο την ώρα που δημοσιεύθηκε η ανάρτηση τους (περίπου στις 12.00 το μεσημέρι) ήμουν στο Costa Coffee στη Λευκωσία και κουβεντιάζαμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και συμφωνήσαμε σε πολλά και διαφωνήσαμε σε πολύ λίγα. Και ναι είχα το “θράσος” να του πω τη γνώμη για το πως θα σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και μου είπε και αυτός τη δική του.

Να προσέχετε λοιπόν οι του ΕΟ τον Ιορδάνους να μην βρίσκεται με αυλικούς του Μιλτή μπας και αλλαξοπιστήσει!

Καλό Σαββατοκυρίακο και περαστικά!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Υ.Γ. στην φώτο ο Μιλτής με ένα αυλικό της περιόδου 2008-2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχειο