ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To καλύτερο για όλους να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι

Λέχθηκαν και ακούστηκαν πολλά όσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Χριστοφή και το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές και η κάθε πλευρά είναι φυσιολογικό να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα τα οποία είναι αναμφισβήτητα.

Δεδομένο1: O ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε επί διοίκησης Αντώνη Τζιωνή…

Δεδομένο2: O προπονητής της ομάδας μας Χένιγνκ Μπέργκ έκανε ξεκάθαρο στον ποδοσφαιριστή πως δεν τον “υπολογίζει” αφού δεν ταιριάζει με το πλάνο και την φιλοσοφία του, και τον συμβούλεψε πως θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να βρει μια ομάδα έτσι ώστε να παίρνει τα αγωνιστικά λεπτά που του αξίζουν,

Δεδομένο3: O Δημήτρης το 2015 όταν έπαιρνε την απόφαση για επιστροφή του στην Κύπρο, από την Σιόν, πιθανόν να είχε ενώπιον του καλύτερες οικονομικά προτάσεις από αυτήν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρόλα αυτά επέλεξε την ομάδα μας, νιώθοντας πως ήταν χρέος του να επιστρέψει εκεί που πίστεψαν στο πρόσωπο του και τον βοήθησαν να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά.

Δεδομένα4: Σε αυτά τα 4,5 χρόνια από την ημέρα επαναπατρισμού του στο νησί μας ο Δημήτρης (κυρίως λόγο των συχνών τραυματισμών του) δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με αυτά τα τέσσερα λοιπόν δεδομένα δική μας παρότρυνση είναι οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι και να βρουν μια κοινή συνισταμένη, έτσι ώστε οι δρόμοι να χωρίσουν φιλικά.

Τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και ο Δημήτρης έχουν και τα δίκαια τους, έχουν και τα άδικα τους. Ως εκ τούτου χρειάζεται και οι δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ο Δημήτρης Χριστοφή αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Δημήτρη Χριστοφή. Μετά από 12 χρόνια είναι κρίμα να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Αρχειο