ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νέο αρνητικό ρεκόρ είναι γεγονός

Στο ματς με την ΑΕΚ, για το οποίο δεν ασχολήθηκε και πάλι κανείς αφού η προσοχή όλων στην Ομόνοια είναι στην αυριανή Εκλογική Γενική Συνέλευση, είχαμε νέο αρνητικό ρεκόρ για την Ομόνοια. Νέα μαχαιριά για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια, που κάποιοι με τις ενέργειες και αποφάσεις τους την έκαναν να μοιάζει με μικρή.

Η Ομόνοια, λοιπόν, δέχθηκε την ήττα με 2-0 και τα γκολ παθητικό έφθασαν τα 58, ενώ υπολείπονται ακόμη δυο αγωνιστικές. Τα 58 γκολ αποτελούν το αρνητικότερο ρεκόρ στην ιστορία του σωματείου. Πέρσι ήταν στα 57 με το τέλος της σεζόν, φέτος έφθασε τα 58 και αναμένεται ότι αυτός ο αριθμός, δυστυχώς, να αυξηθεί. Κατάντια δίχως τέλος.

Παράλληλα, ήταν η δέκατη σερί νίκη. Μάλιστα, έφθασε τις 16 ήττες στο πρωτάθλημα, με το αρνητικό ρεκόρ όλο και να αυξάνεται. Τίποτα δεν λέει να αλλάξει για την Ομόνοια, η οποία είναι προ του φάσματος να κλείσει τη σεζόν με 12 σερί ήττες, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει βαθμό στα ματς απέναντι σε Ανόρθωση και Απόλλωνα. Δεν πείθει με τίποτα η ομάδα ότι μπορεί να το κάνει.

Η ομάδα για άλλη μια σεζόν θα οδηγηθεί σε ριζικές αλλαγές. Και πώς να μην το κάνει από τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πείσει και δεν αξίζουν να ανήκουν στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας. Είναι τραγικοί. Και παράλληλα τυχεροί που όλοι επικεντρώθηκαν στο διοικητικό και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, γιατί τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και οι επιπτώσεις μεγάλες.

Αρχειο