ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ντέρμπι και το αήττητο στο ΓΣΠ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Πέρα του Φαμπιάνο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μπεργκ, που είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ντέρμπι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα. Η αντίπαλός της είναι στο +4 και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τη νίκη για να μειώσει στον ένα βαθμό. Να πετύχει την πρώτη τη νίκη στο 2020 και να στείλει εκ νέου το μήνυμα ότι, είναι ικανή για σπουδαία πράγματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό ματς καλείται να πάει με τη συνταγή των ντέρμπι και ιδιαίτερα αυτών στο ΓΣΠ, εκεί που είναι αήττητη. Πέρα από τις απρόσμενες ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Πάφο, στα ντέρμπι, στην έδρα της, πέτυχε τρεις νίκες απέναντι σε Απόλλων, ΑΕΛ και ΑΕΚ και έφερε μιαν ισοπαλία με τον Αποέλ. Το αήττητο σερί επιβάλλεται και μάλιστα με νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, που θα της αποφέρει πολλά οφέλη για τη συνέχεια.

Στην ομάδα υπάρχει αποφασιστικότητα. Θέλουν πολύ αυτή τη νίκη προπονητής και ποδοσφαιριστές. Με σύμμαχο τον Πράσινο Λαό, καλή εμφάνιση, συγκέντρωση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να πάρει μια σημαντική επιτυχία από κάθε άποψη.

Αρχειο