ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα πιστώνεται στον κύριο Μπέργκ

Μπορεί να τον κριτικάρουμε για τις αλλάγες που δεν έκανε σε διάφορα παιχνίδια, μπορεί να γράφουμε για την φιλοσοφία του και το πως διαχειρίζεται τους αγώνες, μπορεί να διαφωνούμε με κάποιες επιλογές του, όμως δεν μπορούμε παρά να του πιστώσουμε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όσο μεταξύ όλων των υπολοίπων που απαρτίζουν το οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο Νορβηγός κόουτς έχει καταφέρει ακόμη και αυτοί που δεν αγωνίζονται να νιώθουν την ομάδα δική τους και να δουλεύουν σκληρά έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να πάρουν την ευκαιρία τους, να την αρπάξουν από τα μαλιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Όρτεγκα.

Σε κάθε ευκαιρία όπου η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δημοσιεύει πλάνα από τις προπονήσεις, προς τα έξω βγαίνει το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ομάδα μας, και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στον κύριο Μπέργκ. Μια ομάδα για να πετύχει δεν πρέπει μόνο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει βαθμούς. Χρειάζονται και πολλά άλλα… Και η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να τα διαθέτει! Ας ελπίσουμε όλο αυτό να συνεχιστεί και στην πορεία να βελτιωθεί και η αγωνιστική μας εικόνα, έτσι ώστε να έρθει και να “δέσει” το γλυκό.

Αρχειο